Vasile Iliuță pune la treabă salariații Consiliului Județean

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Vasile Iliuță pune la treabă salariații Consiliului Județean

Intervenția rapidă face, de multe ori, diferența dintre viață și moarte. Avem nevoie pe malul Dunării, la Călărași, de un pichet de pompieri, un heliport și un ponton de acostare, care să permită salvatorilor ISU să acționeze rapid, în caz de urgență. Valorea investiției se ridică la 500 de mii de euro și va fi asigurată de Consiliul Județean Călărași. Acum, punem la punct hârtii; la începutul lui 2017 ne apucăm de treabă.

proiecte-iliuta-1

 

Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean a declarat presei : Faptul că ne facem treaba atât în plan politic, cât și administrativ. Am făcut semnalizarea, marcajele și reparații la drumurile județene, am pregătit deszăpezirea pentru iarnă și am repartizat utilajele, astfel încât, pe toate drumurile județene, care fac legătura cu drumurile naționale, să se poată interveni la timp.

Am făcut, pentru anul viitor, estimarea cheltuielilor privind finalizarea drumurilor județene, care sunt în stadiu de pietruire. Am pornit demersurile pentru a prelua clădirea Prefecturii, pe care îmi doresc să o finalizez în cei patru ani de mandat, iar la Spitalul Județean de Urgență Călărași avem, în sfârșit, un aparat RMN de ultimă generație, pe care locuitorii județului Călărași și medicii spitalului îl așteaptă de ani de zile.

Cetățenilor le transmit să aibă încredere în mandatul pe care mi l-a dat PNL-ul, de a fi președintele Consiliului Județean Călărași, iar eu voi duce prioritățile cetățenilor la îndeplinire!

proiecte-iliuta-2