Vasile Iliuță nu va fi înlocuit de la conducerea CJ. Ludovic Orban nu a putut fi fraierit ieri, la Ședința organizației județene PNL Călărași

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Vasile Iliuță nu va fi înlocuit de la conducerea CJ. Ludovic Orban nu a putut fi fraierit ieri, la Ședința organizației județene PNL Călărași

Marea miză la ședința de ieri a organizației PNL Călărași nu au fost alegerile pentru organizația de femei sau tineret a liberalilor ci…înlocuirea din funcția de președinte a CJ a lui Vasile Iliuță. Pentru asta a fost invitată doar presa de casă, cea dependentă de contracte de presă cu instituții locale conduse de liberali cărora fidelitatea se demonstrează prin întrebări incomode ca de exemplul celor cu ținta schimbării din funcție a lui Vasile Iliuță. Ziariști de casă au acuzat că Vasile Iliuță a reformat CJ și a schimbat din funcție cu specialiști altfel aleși decât fostul președinte Filipescu. S-a acuzat că au fost încadrați psd-iști și s-a dat exemplul managerului Centrului de Cultură și Creație încadrat recent prin concurs. Jurnalista Elena Mitache nu a suportat acuzele față de acestea și a intervenit cu exemple care au demonstrat probitatea morală și rezultatele oamenilor încadrați în structurile CJ. De remarcat că o parte a presei nu a fost invitată la eveniment, aceasta arătând încă o dată chestiile@socotelile din acest partid, cu intențiile de înlocuire a celor ce nu gândesc și nu execută ordinele de partid.

Intervenția acuzatoare a lui Răducu Filipescu la adresa lui Iliuță a fost rapid dezaprobată de Ludovic Orban, care a spus că și el este vorbit pe la colțuri ca să fie schimbat…. Acesta a făcut apel la unitate în partid făcând referință la rezultatele bune și activitatea echipei lui Vasile Iliuță din Consiliul județean, la proiectele acestuia care nu se pot compara cu activitatea din fostele mandate ale CJ. Cu alte cuvinte Orban, cunoaște bine traseul unor politicieni pe alte partide pentru oportunități personale. Ludovic Orban și Teodora Bertzi au fost responsabili cu coordonarea activității acestui partid, și cunosc bine trecutul celor ce pretind că sunt liberali adevărați.

La sfârșitul ședinței, Ludovic Orban a participat la Zilele comunei Independența și ale com. Borcea, apreciind rezultatele primarilor PNL de aici. Președintele Partidul Naţional Liberal, domnul Ludovic Orban: “Locul meu de muncă este în țară”…Marea dramă a ședinței a fost plecarea cu coada între picioare a unor jurnaliști despre care audiența au apreciat că au fost aduși pentru a face anticampanie lui Vasile Iliuță. Este încă o dată demonstrat că … Nu mor caii când vor câinii.

Felicitări echipei Iliuță. Bravo Ludovic Orban. O spune cu simț de răspundere cel care a fondat acest partid în 1990 alături de 10 liberali adevărați…Omet Mihai, Marcel Cosmincă, Androne George, Vieru Burlescu Georgică, Strătescu Cristian. Poate data viitoare invitați la conferințele de presă pe toți jurnaliștii locali. Învățați să vă comportați ca liberali. Referințe puteți lua de pe wikipedia Succes!