Vasile Iliuță: DSP-urile nu trebuie să fie ca arme politice

8 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Vasile Iliuță: DSP-urile nu trebuie să fie ca arme politice
Guvernul PNL folosește DSP-urile ca arme politice
Știu că pierd alegerile la Călărași și atunci apelează la tot felul de tertipuri murdare pentru a mă scoate din cursă! Nu vor reuși!
Ați cumpărat primari. Nu a fost de ajuns. Acum ne băgați în izolare doar doar nu ne vom mai putea vedea cu oamenii să le spunem cât de ticăloși sunteți.
Nu veți reuși nici asta!
Ce urmează?! Să ne împușcați pe stadion?!
Este o mare ticăloșie și nedreptate să mă bage pe mine în izolare, doar pe mine, care nu am avut niciun contact direct cu acea persoană depistată cu COVID-19 din Plătărești. Îl întreb direct pe Orban: de ce Rareș Bogdan, Robert Sighiartău și Marcel Boloș care apar în poze la Maramureș cu un membru PNL infectat nu au intrat și ei automat în izolare?!
De ce Victor Ponta care a intrat în contact direct cu candidata PRO România la Consiliul Județean Bacău depistată cu COVID-19 nu a intrat și el în izolare?! Legea este doar pentru cei de la PSD, domnule Orban❓❗
Niciodată nu voi accepta dublul standard! O să îmi caut dreptatea în instanță și sunt convins că acești ticăloși vor plăti pentru această mizerie pe care mi-o fac!
Voi aveți banii statului și instituțiile pe care le folosiți ca buzdugane politice!
Eu am de partea mea călărășenii!
Ne vedem pe 27 septembrie!
Semnează: Vasile Iliuță