Vasile Iliuță face recepția altor kilometri de drumuri județene asfaltate. Iată unde…VIDEO

3 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Vasile Iliuță face recepția altor kilometri de drumuri județene asfaltate. Iată unde…VIDEO

Astăzi 04.11.2019, Vasile Iliuță împreună cu șeful S.C. Drumuri și Poduri S.A. Călărași, directorul Direcției de Dezvoltare Eduard Gramma, consilierii Marius Militaru și Bogdan Mihai au participat la verificarea lucrărilor pe Drumul Județean 313 și inaugurarea drumului județean 304 care face legătura între localitatea Mihai Viteazu – Comuna Vlad Țepeș, Comuna Lupșanu si Comuna Dor Mărunt.

 

Au fost prezenți primarii a trei localități. Primarul comunei Dor Mărunt, Ion Iacomi a subliniat importanța drumului realizat atât pentru dezvoltarea agriculturii realizate de întreprinzători particulari cât și pentru a facilita scurtarea distanțelor dintre localități, mai ales pe vreme nefavorabilă. La rândul său, directorul S.C. Drumuri și Poduri S.A. s-a referit la facilitățile acordate I.S.U. și a descris eforturile pentru dezăpezire din acest an, marcat prin achiziționarea a două autospeciale pentru dezăpezire, repararea parcului existent, dar și asigurarea stocului de materiale pentru dezăpezire necesar. Vasile Iliuță a promis celor existenți că începând din 2020, cu sprijinul acestora vrea să continue asfaltarea celor 120 Km de pământ, astfel încât Județul Călărași să fie pe deplin asfaltat.