Vasile Iliuță a sponsorizat deplasarea pensionarilor social democrați la mânăstirea Dervent

o lună ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Vasile Iliuță a sponsorizat deplasarea pensionarilor social democrați la mânăstirea Dervent

Mânăstirea Dervent a devenit loc de pelerinaj al seniorilor social democraților călărășeni. Aceasta nu se datorează prieteniei senatorului Cionoiu cu monahul mânăstirii ci al dorinței de rugăciune al pensionarilor pentru o viață mai bună, pe care spun ei doar un guvern PSD le-o mai poate asigura. După ce senatorul Cionoiu a sponsorizat 2 deplasări la Dervent a venit și rândul președintelui Iliuță să participe la această activitate religioasă.

Dumnezeu lucrează prin oameni…spune Vasile IliuțăCine mă cunoaște, știe că așa îmi place să spun când viața și Divinitatea ne oferă momente plăcute.
M-am bucurat astăzi că am putut să sădesc o mică bucurie în sufletul câtorva călărășeni – Pelerinaj la Sfânta Mânăstire Dervent și la Peșterea Sfântului Andrei.
Să vă fie de folos!
Așa zicem și noi… Să le fie de folos rugăciunea în taină. Poate vom trăi zilele când prețul carburanților va reveni la normal, împreună cu cel al energiei electrice. Să sperăm că divinitatea va fi alături de românii care nu au bani să își plătească gazele și vor face frigul în case ori foamea în case pentru că și prețul la alimentele de bază a luat-o razna. Să auzim numai de bine!