Dunărea Călărași începe sezonul cu o înfrîngere…UTA ARAD – DUNĂREA CĂLĂRAŞI: 3-0

11 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Dunărea Călărași începe sezonul cu o înfrîngere…UTA ARAD – DUNĂREA CĂLĂRAŞI: 3-0

UTA ARAD – DUNĂREA CĂLĂRAŞI   3-0
Cristian Bustea 30′, Valentin Buhăcianu 48′, 70′

  Dunărea Călărași începe cu stângul  în noul sezon, după ce primește 3 goluri de la UTA sâmbătă, 3 august. Ea demonstrează că suferă din cauza pregătirii reluate mai târziu. UTA Arad a învins,  pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), formaţia Dunărea Călăraşi, retrogradată sezonul trecut din prima ligă, în etapa I a Ligii a II-a. Bustea ’30 şi Buhăcianu ’47 şi 70 au fost autorii golurilor, iat UTA este lider în acest moment, în clasament. Dunărea Călărași a avut o ocazie bună şi la şutul lui Honciu, după care, în minutul 30, arădenii au deschis scorul. Rus a recuperat din cădere, Tomozei a centrat, iar Bustea a înscris cu capul din 6 metri. Portarii ambelor echipe s-au descurcat bine la ocaziile lui Gliga şi Buhăcianu, iar, până la pauză, scorul a rămas nemodificat.Valentin Buhăcianu a marcat o ”dublă”, după ce Cristian Bustea a deschis scorul. Şi elevii lui Pustai au avut ocaziile lor, pe care Bawab,  nu le-a valorificat.

Balint a vorbit despre o victorie foarte mare, și a descris bucuria de a nu primi vreun gol de la Dunărea

”Victorie foarte mare. Băieţii, din punct de vedere al atitudinii, au reacţionat extraordinar. Nu am arătat aşa cum mi-am dorit eu, dar este normal, este primul meci. Am avut şi momente în care am avut iniţiativa şi cred că de la început până la sfârşit s-a văzut că UTA este echipa care a meritat cele 3 puncte. Mă bucur foarte mult că am obţinut o victorie fără gol primit pentru că este foarte important să avem şi un echilibru defensiv. Vreau să mulţumesc din punct de vedere publicului. I-am simţit foarte aproape de noi. Le-am simţit căldura şi sperăm să-i răsplătim pe viitor. Am câştigat în prima etapă şi chiar dacă în am făcut-o în faţa unei foste prim-divizionare, nu e un argument să ne gândim la promovare”, a precizat Balint.

Pustai: ”Cei de la UTA  au fost mai buni, îi felicit, le urez succes în continuare”

”Ştiam că este foarte greu, pentru că UTA este una dintre echipele care s-a organizat cel mai repede în acest interval, de la terminarea campionatului trecut până la începerea acestuia. Au fost mai buni, îi felicit, le urez succes în continuare. Noi am suferit la construcţia jocului, am ieşit greu din apărare, iar în atac am avut câteva situaţii pe care nu le-am fructificat. Am primit şi uşor nişte goluri. Ştiam că în momentul în care încep cu construcţie, mingea va ajunge pe colţul lung, dar se fac greşeli”, a spus Pustai.