USL renaște provizoriu. Marcel Ciolacu propune un armistițiu pe perioada pandemiei, până la 1 februarie…

o lună ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru USL renaște provizoriu. Marcel Ciolacu propune un armistițiu pe perioada pandemiei, până la 1 februarie…

Marcel Ciolacu: Acum suntem în cu totul şi cu totul altă logică…

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut, sâmbătă, o discuţie telefonică cu premierul desemnat, Nicolae Ciucă, în cadrul căreia şeful social-democraţilor a subliniat necesitatea gestionării urgente a pandemiei, anunță News.ro.

În discuția de  sâmbătă 23 oct Marcel Ciolacu liderul PSD a propus  lui Nicolae Ciucă, premier desemnat un armistiţiu politic ca să depăşim situaţia pandemiei şi a problemelor din energie. Termenul cât poate funcționa armistițiul este până la 1 februarie 2022.

Marcel Ciolacu a subliniat că prioritatea absolută a oricărui Guvern trebuie să fie gestionarea eficientă a pandemiei, astfel că i-a solicitat premierului desemnat un plan concret de măsuri pe termen scurt pentru reducerea infectărilor şi a deceselor cauzate de COVID-19”, a transmis, PSD, într-un comunicat de presă: În acest sens, preşedintele Marcel Ciolacu i-a cerut premierului desemnat să includă în programul de guvernare cele 10 măsuri urgente propuse de PSD în domeniul sanitar, economic şi social. O discuţie mai aprofundată pe marginea programului de guvernare, a planului sanitar şi a măsurilor economice urmează să aibă loc în cadrul unei întâlniri care va fi stabilită în zilele următoare  descrie comunicatul PSD.