UNPR Călărași revine pe turnantă. Nașul, finul și Ecoaqua = o afacere prosperă?

12 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru UNPR Călărași revine pe turnantă. Nașul, finul și Ecoaqua = o afacere prosperă?

Firma Autotrans Dumitru SRL este reprezentată prin lucrări publice de actualul președinte al UNPR Călărași. Cineva care ”întâmplător” este finul președintelui PNL Călărași, primar de PNL Călărași Daniel Ștefan Drăgulin, execută lucrări de înlocuire la rețeaua de apă de pe strada Sloboziei din mun. Călărași. Execuția este profesională, cetățenii din cartier fiind obligați să își rupă picioarele prin butoaiele plantate pe trotuare sau norii de praf inhalați de la molozul cu care s-au acoperit șanțurile. Drumul principal de acces în Călărași este vai de mama lui după lucrările efectuate de firmele de casă ale primarului. Pentru ca chestiile@socotelile să fie complete, proiectarea acestei lucrări a fost realizată de PFA Neacșu Gheorghe, actual director tehnic al Ecoaqua (operatorul de apă din Călărași)

Îi solicităm public primarului Daniel Ștefan Drăgulin să ne confirme sau să ne infirme această încrengătură familială, politică și juridică dintre UNPR – PNL – Ecoaqua.

Despre cum cheltuie Primăria Călărași banii publici au scris și colegii de la Ediția LINK.  Descoperim că firma Autotrans Dumitru are abonament la banii publici. Până atunci iată și documentul din care rezultă că UNPR și Ecoaqua merg înainte cu primarul Drăgulin…