Unitate în PSD Călărași. Senatorul Cionoiu se reîntoarce acasă. PSD este pregătit să câștige alegerile…

o lună ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Unitate în PSD Călărași. Senatorul Cionoiu se reîntoarce acasă. PSD este pregătit să câștige alegerile…

Conform surselor de presă senatorul Nicușor Cionoiu se reîntoarce la sediul PSD org. județeană, acolo de unde a plecat acum o săptămână, ca urmare a unor neînțelegeri cu președintele Iliuță. Între timp s-a văzut semnul maturității politice și al responsabilității pe care o au liderii din PSD Călărași între ei dar și față de electoratul călărășean.

Nicușor Cionoiu & Vasile Iliuță sunt pregătiți astăzi mai mult ca oricând să câștige alegerile, și nu oricum ci zdrobitor pentru alte partide. Peste 40 primării vor fi conduse de primari PSD a anunțat Vasile Iliuță, omul care nu face afirmații întâmplător. Nicușor Cionoiu a demonstrat că de fapt nu a plecat nicăieri, și de fapt biroul său este pe teren printre oameni acolo unde este nevoie de lideri dăruiți comunităților. Recent a fost la Grădiștea, dar sursele de presă anunță un maraton săptămânal prin multe localități, unde parlamentarii social democrați călărășeni vor însoți spre victorie echipa Iliuță.

Publicat la data de 15 aprilie 2024