Unirea: primarul Belu Florian (PSD) continuă lucrările de asfaltare ale comunei. VIDEO

3 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Unirea: primarul Belu Florian (PSD) continuă lucrările de asfaltare ale comunei. VIDEO

În loc Unirea continuă lucrările de asfaltare ale comunei. Chiar dacă ploile întrerup asfaltarea propriu zisă, se efectuează alte lucrări la infrastructură. 5, 6 km de străzi vor fi asfaltate în acest an. Primar Belu Florian (PSD): Am ambiția să fac lucrări durabile de foarte bună calitate aici în localitate. Vom finaliza cu siguranță lucrările de asfaltare înainte de termen și vom demonstra că noi, social democrații din PSD facem lucruri bune aici în comuna Unirea, așa cum am demonstrat de altfel, că putem face în toată țara…În acest an am proiecte și pentru satul Oltina.

 

Vom demara lucrările de realizare a trotuarelor din localitate. Totodată lucrăm la un proiect pentru modernizare drumuri din Oltina și ce a mai rămas din Unirea. Trebuie să depunem documentația în timp util la deschiderea acestei sesiuni de proiecte. Deocamdată finalizăm lucrările de asfaltare. După aceea ne gandim la iluminatul public modern, la extinderea acestuia. Pentru a primi așa cum se cuvine Paștele vom igieniza cimitirele, străzile, văruim pomii și întreținem zonele verzi. În acest an organizăm Sfintele Sărbători de Paște la Unirea inclusiv la Oltina…Asigurăm activități la Azilul de bătrani din localitate, așa cum am realizat în fiecare an atat de Ziua Femeii, intenționăm să le realizăm acolo un locaș de cult pentru a fi aproape de aceștia. Ne preocupă corecta realizare a măsurilor pentru desfășurarea alegerilor parlamentare. La experiența pe care o avem din 2003 încoace, avem pretenția ca noi social democrații să fim fruntași. În acest an ne bucurăm de ploi binevenite pentru agricultură. Sunt și agricultor și sunt bucuros cand Dumnezeu ne ajută cu ploi atat de necesare pentru culturile agricole. Vă așteptăm oricand la noi în Unirea, în Oltina să vă prezentăm lucrurile bune pe care noi, PSD le realizăm aici, pentru oameni, pentru bunăstarea localității și prosperitatea oamenilor.