Unirea: Începerea noului an școlar este pregătită. Iată și alte proiecte ale primarului Belu… VIDEO

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Unirea: Începerea noului an școlar este pregătită. Iată și alte proiecte ale primarului Belu… VIDEO

Belu Florian: Și în acest an la Unirea spațiile Instituțiilor de învățământ școlar sunt pregătite, salubrizate, igienizate. Am cumpărat lemne de foc, am asigurat curățenia și așteptăm cu drag pe copii să vină la școală. An de an ne preocupă procesul de educație aici în localitate. Am recompensat copiii merituoși cu diplome, iar pe cei care fac parte din ansamblul de dansuri populare i-am dus în excursie 3 zile la Moeciu. Copiii învață mai cu dăruire cînd ne comportăm aproape de ei și îi facem fericiți.

 

Acum lucrăm la avize pentru asfaltare prin PNI în loc. Unirea și ce a mai rămas din Oltina…Este vorba de 8 km de drumuri, cu care terminăm asfaltarea localităților. Prin CNI avem depus un proiect de Sală de sport la școală. Am finalizat trotuarele din Oltina. Prin GAL am finalizat proiectul… La fel am finalizat și îndiguirea comunei, unde s-a realizat un volum considerabil de muncă, necesar pentru a proteja locuințele de inundații. Am avut o problemă datorită unui incendiu a unei locuințe, și fac apel la locuitori să ajute cumpot persoana în cauză. Noi am dat materiale de construcții…Activitățile culturale merg foarte bine. Am găzduit ansamblurile din Franța și Belgia și am adus bucurie locuitorilor comunei și în acest an la acest festival internațional. Lucrările în localitate se încadrează în graficele stabilite și noi urmăm pas cu pas, așa cum putem planul de guvernare, lăsînd în urma noastră lucruri bune de care să se bucure generațiile viitoare.