Unirea: Minunile Dumnezeiești apar la Azilul Sf. Maria…

4 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Unirea: Minunile Dumnezeiești apar la Azilul Sf. Maria…

Fostul primar alocă 240 mil. lei pentru dotarea unei camere de rugăciune…

Din relatările unor surse de încredere fostul primar belu era tare credincios. Așa de credincios încât a divorțat de soția sa, directoare la Azilul de persoane vârstnice. Teama de incompatibilitate este cea mai mare sperietură pentru cei aleși… După divorțul din acte a urmat alocarea către Azil a 240 milioane de lei vechi. Era tare mare nevoia de a se utila o cameră de rugăciune pentru cei internați de acolo.

Oamenii cărora conducerea unității le confisca telefoanele pentru ca să nu mai reclame traiul bun din azil, ca să nu mai fugă din locașul cu nume de azil prin sat, după mâncare pe la alți creștini… trebuiau să se roage mult. Și unde asta? Unde altundeva decât în camera de rugăciune… Sursele noastre de presă arată  pe înțelesul tuturor, cum la azilul de bătrâni, s-au alocat acum ceva timp în urmă adică pe mandatul lui belu, vreo 240 de milioane pentru o cameră de rugăciune, că au fost până și consilierii locali foarte mirați, ce anume se va cumpăra de acei bani, într-o camera de rugăciune.

Culmea, târziu s-a înțeles, că dacă te rugai acolo, dorințele se îndeplineau mai repede și aveau efecte speciale. Dar nu s-a mai făcut nimic, căci au venit alegerile, și au fost ocupați. Cred că de aceea belu a pierdut, nu se terminase, camera…misterelor – arată sursele de presă.