Unirea. După igienizarea localității, primarul Ciprian Olteanu amenajează 2 locuri de agrement…

2 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Unirea. După igienizarea localității, primarul Ciprian Olteanu amenajează 2 locuri de agrement…
La propunerea primarului Andrei Ciprian Olteanu, după igienizarea comunei Unirea și a satului Oltina s-a început amenajarea a 2 locuri de joacă pentru copii, care constituie totodată și spații de agrement pentru locuitorii comunei. Una dintre locații este situată pe raza satului Oltina, pentru aceasta consilierii aprobând alocarea a 70 000 lei. O altă sursă de finanțare este din sumele cu titlu de donații realizate anul trecut ce nu au fost folosite. 
Primar, Ciprian Andrei Olteanu: Înainte de sărbătoarea de Paște am avut următoarele acțiuni printre picăturile de ploaie:
1. Igienizare DN3B în Oltina și Unirea prin tăierea vegetației și colectare de deșeuri aruncate
2. Văruit pomi și stâlpi pe DN3B în Oltina și Unirea și înlocuit stejarii care nu s-au prins, sau au fost rupți, din fericire au fost doar 2 de înlocuit și ne bucurăm că majoritatea dă semne că intră în vegetație
3. Igienizarea zonei din jurul monumentului Eroilor
4. Având în vedere că după cadourile făcute de Crăciun anul trecut au mai rămas fonduri din donațiile primite de la dvs. am decis ca restul sumei să se îndrepte către 2 locuri de joacă (vezi imaginea mai jos) pe care le vom amplasa în curtea grădiniței și vom înlocui vechile leagăne și balansoare. Locurile de joacă vor veni azi, și le vom monta începând cu ziua de marți, astfel încât cei mici să găsească o surpriză când se reîntorc la grădiniță. Anul acesta iepurașul ajunge la grădiniță!
5. În ultima ședință de consiliu local am alocat suma de 70.000 lei pentru amenajarea unui spațiu de agrement în sat Oltina în curtea fostei școli așa că după Paște vom demara proiectul și sperăm ca în câteva luni de la semnarea contractului să avem un loc de agrement și pentru copiii și locuitorii satului Oltina.