Unirea. Continuă reabilitarea a două corpuri de școală. VIDEO

3 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Unirea. Continuă reabilitarea a două corpuri de școală. VIDEO
Asociația Bookland România, prin dna președinte Mihaela Petrovan, și sponsorii dumnealor, au arătat administrației locale din com. Unirea ce înseamnă să faci tot ce îți stă în putere pentru a-ți atinge obiectivele. Lucrările de reabilitare a școlilor din com. Unirea  sunt o prioritate pentru primarul liberal Ciprian Andrei Olteanu. Se lucrează la pavajul din curtea școlii. Concomitent este excavat betonul în locul căruia vor lua locul terenurile de sport pentru elevi. Acestea vor fi integrate spațiilor verzi cu mobilier stradal. La Școala veche este înlocuit termoșemineul din sala de sport cu o centrală termică de mare capacitate gpl. Obținută prin sponsorizare de la oameni de suflet – explică primarul Ciprian Andrei Olteanu.

 VIDEO

Mai mult, în cadrul sponsorizării este asigurat combustibilul pentru funcționarea timp de 2 ani a centralei termice ce va  alimenta 2două corpuri de școală. Sobele sunt înlocuite de calorifere iar la primăvară se vor monta panouri solare pentru a asigura permanent apa caldă la grupurile sanitare. Partenerii primarului sunt și ei oameni de ispravă. Vorbim de directorul Liviu Moise – recunoscut pentru relansarea activităților culturale, la ansamblul de dansuri din localitate, ce a câștigat condus de maestrul Sile Baraitaru multe concursuri naționale dar și de o grijă permanentă pentru educație, pentru condiții mai bune în școli. Un alt partener al primarului este Ionuț Bondoc responsabil de curățenia în localitate, întreținerea și înfrumusețarea spațiilor verzi.
Centrala termică obținută prin sponsorizare
Calorifere obținute prin sponsorizare