Unirea: Primarul Belu Florian onorează angajamentele electorale ale PSD. În martie începe asfaltarea comunei…

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Unirea: Primarul Belu Florian onorează angajamentele electorale ale PSD. În martie începe asfaltarea comunei…

PSD Unirea  își onorează promisiunile de asfaltare a localității pe care le-au făcut cetățenilor în 2016. Proiectul a fost aprobat, spune primarul Belu Florian: Plata se va realiza din fondurile guvernului la care noi contribuim prin cofinanțare cu o sumă foarte mică…Consiliul local a votat favorabil modernizarea drumurilor de interes local.  Am aprobat indicatorii tehnico-economici rezultați după încheierea contractelor, și am aprobat cofinanțarea proiectului de modernizare a drumurilor de interes local în valoare de 403787 lei.  Localitatea noastră se bucură de sprijinul de specialitate pe care secretarul de Stat dr. Pandea Ciprian, un bun călărășean îl dă pentru dezvoltarea loc. Unirea.

Nu este ușor să aplici și să câștigi proiecte de asfaltare ale localităților prin PNDL, spune primarul Belu Florian dând exemplul municipiului sau unor orașe care nu au putut realiza asta. Este nevoie de o echipă de specialiști care să știe să implementeze tehnic și financiar să efectueze studiile de teren, studiile de specialitate, obținerea de avize, acorduri, autorizații, studiile de fezabilitate, documentația de autorizare a lucrărilor de intervenții, expertizele tehnice, audit energetic, organizarea procedurilor de achiziții publice, consultanță, asistență tehnică, cheltuieli conexe organizării de șantier, comisioane, taxe, cheltuieli pentru probe tehnologice.Echipa mea a muncit mult la acest proiect, și mă bucur că a fost aprobată finanțarea, a încheiat Belu Florian.

 

George Chiriță: La Primăria Unirea s-a demonstrat oamenilor că se pot face lucruri bune. Primăria Unirea a muncit mult pentru realizarea  proiectelor de asfaltare din localitate. Echipa primarului Belu știe și poate să realizeze proiecte utile pentru cetățeni. La acestea concură și  dl. secretar de Stat Ciprian Pandea, colegul nostru, președintele organizației PSD Călărași, care a aprobat acordarea finanțării proiectelor ca și în județ, indiferent de orientarea politică a primarilor.

Suntem oameni de cuvânt, ne onorăm angajamentele electorale, iar acolo, la Unirea proiectul de asfaltare s-a aprobat. Imediat ce starea vremii va permite începerea lucrărilor, probabil prin martie se va începe efectiv asfaltarea. Belu Florian este un om ambițios și noi îl ajutăm. Va continua nu numai asfaltarea tuturor drumurilor perpendiculare pe drumul național ci și betonarea unor trotuare de pe străzile secundare. Consolidarea digului din localitate, proiectele de cultură și învățământ sunt alte preocupări ale lui Belu Florian – explică președintele executiv al PSD Călărași ing. George Chiriță, indicând ajutorul concret, legal prin care se vor implica.

Iată cum reușește PSD Călărași să rămână aproape de oameni și la Unirea. Indiferent ce ar spune unii…Sau alții…Faptul că echipa PSD merge înainte și la Unirea o demonstrează prezentul. Iar viitorul ca confirma aceasta.