Unirea: În acest an vor începe lucrările de realizare a trotuarelor în satul Oltina

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Unirea: În acest an vor începe lucrările de realizare a trotuarelor în satul Oltina

Primarul Belu Florian demonstrează seriozitate și își onorează promisiunile de asfaltare a comunei Unirea. Curând vor începe lucrările de amenajare trotuare în satul  Oltina. 

Belu Florian: Lucrările de modernizare a străzilor din com. Unirea, de decopertare și asflatare a celor 6.8 km de străzi se defăășoară în ritm susținut. Zilnic eu sau viceprimarul Iordan Marian verificăm stadiul lucrărilor, progresul acestora. Nu admitem lucrări de mântuială sau în grabă care pot afecta calitatea lucrărilor. Așa cum am promis anul acesta vom finaliza asfaltarea aici.  Am fost aleși ca să aducem bunăstare în localitate. Ne aducem aportul nostru prin muncă. Chiar dacă este sâmbătă, in comuna noastră se lucreaza intens la un nou obiectiv-MODERNIZARE STRAZI IN COMUNA UNIREA , JUD. CALARASI -6,8km , prin care se vor asfalta toate străzile din sat Oltina si cele ce vor rămâne neasfaltate la finalizarea proiectului aflat în derulare din comună Unirea . În foarte scurt timp vom începe lucrările de amenajare trotuare sat Oltina de o parte si de alta a DN3B. Lucrăm si la proiectul pentru aducerea de gaze în comună, împreună cu comunele limitrofe. Este un proiect de viitor, speram sa ajungă conducta cu gaz la toți locuitorii comunei noastre.

Pe viceprimarul Iordan Marian îl găsim  găsit pe teren: Ne preocupă să realizăm lucrări asfaltice de calitate. Urmărim calitatea asfaltului nu numai din buletinele de analiză ci și la fața locului. Urmărim ca acesta să fie turnat uniform și la grosimea prevăzută în proiect. Nu ne putem permite realizarea de lucrări de mântuială și risipirea banilor pe care i-am primit pentru modernizarea drumurilor de la Guvernul României – spune acesta.