ULUITOR! Minune MARE. Poliția rutieră acționează în mun. Călărași, pentru asigurarea unui trafic fluent.

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru ULUITOR! Minune MARE. Poliția rutieră acționează în mun. Călărași, pentru asigurarea unui trafic fluent.

Nr. 223 din 06 iulie 2017

 BULETIN DE PRESĂ

 Opririle neregulamentare, din Călăraşi, sancţionate de poliţişti

Polițiștii Biroului Rutier Călărași au efectuat în ziua de 5 iulie a.c., o acțiune pentru asigurarea unui trafic rutier fluent si sigur prin combaterea neregulilor în ceea ce privește staționarea și oprirea neregulamentară a autovehiculelor. 26 de conducători auto opriți neregulamentar pe strada Eroilor și Bulevardul 1 Mai au fost identificați și sancționați contravențional de polițiștii rutieri. Poliţişti rutieri desfăşoară zilnic, pe drumurile publice, acţiuni menite să contribuie la creşterea gradului de siguranţă a tuturor participanţilor la trafic, infracţiunile contra siguranţei circulaţiei publice şi contravenţiile la regimul rutier fiind sancţionate de poliţişti.

Biroul de presă IPJ Călărași

N.R. Fotografia este a unor contravenienți, transmisă de Biroul de presă. Nu înțelegem de ce li se ascunde fizionomia și nu se fac referințe la numele și prenumelor celor ce încalcă legea. Se vrea autoritate și fermitate a legii și nu protecția făptuitorilor.

 

 

Altfel spus
Mulți cetățeni așteaptă ca aceste activități ale polițiștilor rutieriști să fie permanente și nu OCAZIONALE. Se dorește ca Poliția Rutieră să se ocupe nu numai de sancționare/ control ci și prin îndrumarea și supravegherea circulației aglomerate din intersecții. În mun. Călărași pe str. Sloboziei la Liceul auto este montat un semn de circulație cu semnificația interzicerii accesului trafic greu în localitate. Cu toate acestea autocamioane agabaritice pătrund peste tot în municipiu distrugând străzile sub acțiunea greutății. Autoturismele de școală blochează des traficul pe străzile principale, acestea circulând cu cca 20 km pe oră și neexistând posibilitatea de a le depăși. Nu mai vorbim de atelajele hipo care sunt plimbate peste tot prin municipiu. Deci domnilor rutieriști…vă așteptăm în număr mare pe str București, Republicii, Sloboziei. Și acestea sunt ale municipiului. Poate îl amendați pe primar pt. nefuncționarea semafoarelor. Alea din fațaPoliției sunt oprite. La Big cca 2 săptămâni au stat tot oprite. De ce nu avem semafoare inteligente la Bălan, 5 Călărași, Scoala 5 sau Agneza? Când va construi Primăria alea 3 sensuri giratorii pe care Consiliul le-a aprobat? Când aveți de gând domnilor polițiști să destructurați cursele ilegale din municipiu, drifturile de peste tot, cursele de motociclete, ale căror tobe de eșapament modificate trezesc noaptea târziu un întreg municipiu? Când se va sancționa nerespectarea semnificației indicatoarelor auto din municipiu? Multe sunt puse de decor Mai ales acelea pt Oprire Interzisă. Mergeți în alte municipii să vedeți ce fel se face acolo munca de poliție. De exemplu Slobozia. CURAJ domnilor polițiști. Bărbăție domnilor responsabili din Primărie. Atâta cer mulți călărășeni. Este mult?

P.S Așteptăm ca efectivele de Poliție rutieră să ajungă la nivelul celor de Ordine Publică, de la Posturile de Poliție sau Secții ale căror rezultate merită mediatizate. SPOR LA MUNCĂ.

va urma…