Trailer@recenzii…Vineri 3 noiembrie 2017, la Cinema 3D/2D, începând cu ora 19:00 Centrul de Creație și Cultură Călărași vă invită la filmul ”OCTAV”

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Trailer@recenzii…Vineri 3 noiembrie 2017, la Cinema 3D/2D, începând cu ora 19:00 Centrul de Creație și Cultură Călărași vă invită la filmul ”OCTAV”

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași vă așteaptă vineri, 3 noiembrie 2017, la Cinema 3D/2D, începând cu ora 19:00, la proiecția specială a lung-metrajului „Octav”, cu Marcel Iureș în rol principal. O celebrare a vieții, o ofertă a vieții calde și poetice…

Evenimentul își propune să prezinte publicului călărășean un film aparte în peisajul cinematografic românesc, prin îmbinarea dintre emoţie şi nostalgie. Filmul, reprezentând o „declarație de celebrare a vieții”, transpune o serie de imagini calde și poetice despre România.

Spectatorii vor avea, astfel, ocazia să vizioneze filmul în compania lui Marcel Iureș, actorul principal din „Octav”, a regizorului Serge Ioan Celebidachi, care este și co-scenaristul filmului și a acriței Maria Obretin, care o interpretează pe Vera în film.