Traficantul de droguri a fost săltat de D.I.I.C.O.T.

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Traficantul de droguri a fost săltat de D.I.I.C.O.T.

La data de 26.01.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Ialomița au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc.

În cauză s-a reținut faptul că, pe parcursul anului 2022, în mod repetat, inculpatul a comercializat droguri de mare risc (cocaină) consumatorilor din județul Ialomița.
În cursul zilei de 26.01.2023, au fost puse în aplicare șapte mandate de percheziție domiciliară, pe raza localității Țăndărei, județul Ialomița, fiind identificate și ridicate mai multe mijloace de probă.

La data de 27.01.2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Ialomița a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul S.C.C.O. Ialomița și al jandarmilor din cadrul IJJ Ialomița.
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.