Totul despre Călărași. Interviu Daniel Drăgulin…

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Totul despre Călărași. Interviu Daniel Drăgulin…

Primarul mun. Călărași dl. Daniel Drăgulin a acordat astăzi un interviu, răspunzând multor întrebări adresate de cetățeni:

  1. Vorbeați în Sedința Consiliului Local despre Planul de mobilitate urbană…Ce prevede acesta?
  2. Producătorii dar și clienții Pieței Centrale întreabă când va fi aceasta reabilitată…unde vor fi mutate tarabele…
  3. Când vor începe reparațiile șoselelor și trotuarelor? Pe ce bani… Au fost preocupări către introducerea de semafoare inteligente/ a fluidizării traficului prin sensuri giratorii, noi străzi sau măsuri de circulație rutieră?
  4. Noul arhitect șef Laurențiu Samoilă a fost perceput de Comunitate ca o achiziție deosebit de utilă în Primărie. Putem vorbi despre obiective ca reabilitarea Centrului Civic, Falezei și portului turistic/pt care senatorul PNL Filipescu a obținut finanțare, dar și a zonei Obor, realizarea unor parcări precum și zone de agrement – prin proiecte ale dlui arhitect șef?
  5. Ați finalizat un proiect foarte apreciat de comunitate: Parcul Dumbrava. Se pot extinde preocupările către sprijinirea investitorului Geambazu Hristu care a închiriat lacul de agrement hidrobiciclete și parcul aferent? Când ne vom putea bucura de o zonă de agrement și acolo? De ce nu avem o plajă publică în Călărași în zona la pietre către fosta plajă a tineretului?
  6. Vorbeați în Ședințe ale Consiliului local despre nevoia de a avea o locație destinată anume manifestărilor publice, cultural-artistice. Unde va fi și prin ce va fi diferită față de piața Prefecturii?
  7. Consilierii… Cum apreciați colaborarea lor la proiectele propuse de Primărie? Există partide politice care prin consilierii lor nu au avut în acest an vreun proiect?
  8. Este un an greu, cu multe proiecte și cu un buget care se va putea folosi prin luna aprilie. Ce transmiteți călărășenilor?

Răspunsurile dlui primar în video