Tineretul Național Liberal din Călărași marchează Anul Centenarului prin proiectul “Caravana Tricolorul”

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Tineretul Național Liberal din Călărași marchează Anul Centenarului prin proiectul “Caravana Tricolorul”

Tineretul Național Liberal marchează Anul Centenarului prin proiectul “Caravana Tricolorul”. Acesta se va desfășura în perioada 18 septembrie – 25 noiembrie.

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire, 100 de ani de la momentul în care drumul României s-a schimbat definitiv prin efortul admirabil al unei generații de oameni politici extraordinari, adevărate modele de urmat. Printre aceștia s-au numărat liderii liberali în frunte cu Ion I.C. Brătianu, personalitate politică incontestabilă, negociator remarcabil al intereselor României și factorul principal în recunoașterea Marii Uniri în 1919-1920, la Paris.

Sărbătorind Anul Centenarului, Tineretul Național Liberal lansează Caravana Tricolorul. Printr-o acțiune simbolică desfășurată la nivel național și care își propune să marcheze 100 de ani de la Marea Unire, organizațiile TNL vor purta drapelul național prin toate județele țării, începând din data de 18 septembrie și până pe 25 noiembrie, când tricolorul va fi arborat la Alba Iulia.

1 decembrie 2018 ne va găsi împreună, la Alba Iulia, sărbătorind cea mai importantă și fericită zi din istoria poporului român. Suntem datori să recunoaștem și să celebrăm efortul înaintașilor noștri în crearea statului național unitar, zi de zi, dar cu atât mai mult la 100 de ani de la Marea Unire – cel mai semnificativ și emoționant moment din istoria noastă.

Tricolorul – simbol național – având o falnică desfășurare de cca. 30 de metri lungime și cca. 10 metri lățime va ajunge în Călărași în data de 30.09.2018,  la ora 10:00. Cu el pe umeri, între orele 10:00-12:00, filiala TNL Călărași, alături de cca. 70 de tineri liberali, vor străbate traseul Piața Orizont – 5 Călărași – Parcul Dumbrava – Parcul Central – Primăria Călărași, împărțind, în același timp, și flyere trecătorilor cu o mică informare referitoare la acțiune.

Am fi onorați să vă avem alături de noi,

Președinte TNL Călărași, Alexandru Vasile

Secretar General TNL Călărași, Antoaneta-Ancuța Brașoveanu