Carla’s Dreams peste 10 000 de euro la Zilele municipiului? În timp ce Primăria se împrumută pentru a asfalta 2 străzi…

5 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Carla’s Dreams peste 10 000 de euro la Zilele municipiului? În timp ce Primăria se împrumută pentru a asfalta 2 străzi…

De Zilele mun. București Carla Dreams a primit 15100 euro. La Călărași au primit mai puțin?

Tradiția moștenită de la Loredana care și-ar fi rupt corzile vocale vreo 3 piese la doar 25 000 euro /un Revelion acum câțiva ani s-a cerut repetată de Zilele Municipiului Călărași. Aflăm de sute de milioane de lei vechi cât ar fi costat închirierea scenei din curtea Prefecturii, dar și de evoluția unei trupe celebre : Carla’s Dreams. În timp ce municipalitatea s-a împrumutat 12 ani pentru a asfalta doar cîteva străzi…

 Carla’s Dreams este una dintre trupele la mare căutare în acest moment. Tocmai de aceea, organizatorii de eveneminete se bat în a-i avea pe lista artiștilor care să dea un plus show-urilor organizate cu diverse ocazii. Însă, tariful perceput de aceștia nu este unul pe care să și-l permită oricine. Libertatea scrie că formația Carla’s Dreams a înregistrat un nou record financiar. Moldovenii cer 20.000 de euro la nunți. Pe lângă concerte și recitaluri, tot mai mulți artiști acceptă să cânte și la nunți. Dat fiind faptul că pe zi ce trece, petrecerile de nuntă nu mai respectă tradițiile, cu muzică lăutărească sau populară, artiștii pop primesc tot mai multe oferte. Iar Carla’s Dreams cer un onorariu mult mai mare decât al oricărui artist din România.


Conform cotidianului Libertatea, mulți nuntași au renunțat la ideea de a-i avea alături pe cei de la Carla’s Dreams în cea mai fericită zi, motivând că artiști precum Delia, Loredana sau Ștefan Bănică jr, artiști la care nu visau să ajungă, considerând că cer onorarii substanțiale, s-au dovedit a fi mult mai ieftini decât trupa din Chișinău. Șocant este că, până acum, s-a vehiculat că pentru un recital moldovenii cer undeva între 7.000 și 10.000 de euro, așa că suma de 20.000 de euro pentru un show la o nuntă a părut pentru mulți o absurditate.

 

Și Antena Stars, susține că cei de la Carla’s Dreams cer un tarif de 20.000 de euro pentru un show la nuntă. Iar pentru un concert în aer liber, moldovenii primesc între 7.000 euro şi 10.000 de euro. Sunt mulți interpreți, intitulați artiști care nu urcă pe scenă fără 10.000 – 11.000 de euro în plus în conturi.

Vom cere Primăriei Călărași să ne comunice cât au costat Zilele Municipiului minunat, pentru fiecare activitate în parte. Și nu facem asta degeaba, ci pentru că aceeași Primărie s-a împrumutat vreo 680 miliarde de lei pe 12 ani, ca să asfalteze câteva străzi.