Strada Locomotivei s-a privatizat și s-a ocupat de către o firmă sub nasul Poliției locale Călărași. Primăria favorizează neregulile?

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Strada Locomotivei s-a privatizat și s-a ocupat de către o firmă sub nasul Poliției locale Călărași. Primăria favorizează neregulile?

De câțiva ani pe șoseaua de pe strada Locomotivei o societate a ocupat carosabilul cu materiale de construcții și autovehicule. Șoseaua este des blocată ca urmare a manevrelor de încărcare- descărcare a materialelor de construcție. Un motostivuitor și multe camioane descarcă chiar aici pe carosabil marfa, respectiv materiale de construcție destinată unui întreprinzător călărășean. Gurile rele arată că acesta este rudă cu primarul Drăgulin care îi favorizează blocarea circulației rutiere fără a dispune luarea măsurilor legale. Mai mulți cetățeni, printre care și Nicolae Manea ne întreabă cât va mai dura situația aceasta care exasperează pe conducătorii auto, pe strada Locomotivei, unde Primăria nu vrea să facă nimic pentru a astupa zecile de gropi unde se face slalom și circulația rutieră este haotică. De menționat că redacția noastră a întrebat pe Primăria Călărași cine administrează această șosea. Primăria spune că administrator C.F.R. Codul Rutier spune că Primăria administrează toate drumurile din incinta unei localități.

Strada Locomotivei nu are trotuare, pietonii fiind expuși accidentelor rutiere oricând. Autovehiculele se defectează ușor prin gropi ca cele din fotografii, pe care Primăria mun. Călărași promite de 2 mandate că le va acoperi. Totul în Călărași este promisiune, spun oamenii revoltați care ne roagă să fotografiem gropile, singura realizare a administrației Drăgulin.