Stan Ion revine pe funcția de subprefect al județului Călărași

2 săptămâni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Stan Ion revine pe funcția de subprefect al județului Călărași

În urma şedinţei de Guvern din 21 mai, a fost adoptată printre altele şi Hotărârea privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Călărași de către domnul Stan Ion. Cu acest prilej a fost ocupat şi cel de-al doilea scaun de subprefect al judeţului, potrivit prevederilor Codului Administrativ. 

Director al Direcţiei Agricole Călăraşi, Ion Stan a mai ocupat funcţia de subprefect în perioada 6 decembrie – 2013 – 30 aprilie 2014 în timpul guvernării USL. Stan Ion este din Focșani dar s-a stabilit de mult timp în Călărași. Este absolvent Director Executiv la Directia Pentru Agricultura judeteana Calarasi. A studiat Specialitatea Drept la UNIVERSITATEA BIOTERRA BUCURESTI, apoi Facultatea de Drept si Stiinte Administrative la UNIVERSITATEA BIOTERRA BUCURESTI, fiind absolvent de master. Stan Ion a fost ofițer de poliție la Poliția mun. Călărași iar apoi a administrat compania de pază Stan Group Security, care avea peste 200 salariați la un moment dat, fiind cea mai de temut firmă de pază din județ. A activat ca director la Camera Agricolă Călărași iar în timpul guvernării PSD a fost prigonit în alt județ, pentru ca acum, în timpul guvernării PNL să revină fiind propus subprefect.

Începând de astăzi joi 22 mai 2020, conducerea Prefecturii Călăraşi este asigurată de generalul ®, Marian Stoica, prefect şi de cei doi subprefecţi, Nicolae Dumitru şi Ion Stan, toţi susţinuţi de PNL Călăraşi.