Stan Aurel și viitorul juridic al AFC Dunărea 2005 Călărași.

o lună ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Stan Aurel și viitorul juridic al AFC Dunărea 2005 Călărași.

Instanța tot așteaptă planul de reorganizare sportivă iar creditorii așteaptă plata a vreo 111 miliarde lei vechi…

Întâlnirea cu președintele Clubului de fotbal AFC Dunărea 2005 Călărași, Stan Aurel la Consiliul Județean astăzi 29 iunie 2022 s-a produs în jurul reorganizării clubului de fotbal. Stan Aurel a confirmat că există un plan de reorganizare deși Instanța/ Tribunalui Călărași a stabilit în dosarul 935/ 116/2021 un al treilea termen pentru depunerea de către club a planului de reorganizare sau a cererii de faliment.

Data de 15 septembrie va fi una la care vom depune acest plan a spus Stan Aurel, indicând necunoașterea precisă a sumelor datorate de club celor 100 de creditori în cca. 2 ani. Intrarea în faliment a debitoarei AFC Dunărea 2005  Călărași nu se va produce a arătat Stan chiar dacă gurile rele indică datorii de cca 111 miliarde de lei vechi.

Stan contează pe sprijinul Primăriei Călărași și al Consiliului Județean pentru asigurarea în continuare a utilităților. Totodată președintele Iliuță a indicat preluarea Bazei de antrenament Modelu, respectiv a stadionului și unui hotel pentru cazare sportivi. Procedura finală va fi aceea de cumpărare și plată către PREFAB a sumelor de bani investite de către aceștia în baza sportivă – a arătat peședintele Iliuță, indicând și alte măsuri ce vor fi comunicate privind salarizarea sportivilor, acordarea de bonusuri, cazarea, masa și transportul – toate acestea făcând parte din planul de reorganizare pe care Instanța îl tot așteaptă.