Sportivii de la ACS Tricolorul Jegălia ocupă toate locurile I la Campionatul National zonal de Lupte Libere masculin si feminin juniori mici

3 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Sportivii de la ACS Tricolorul Jegălia ocupă toate locurile I la Campionatul National zonal de Lupte Libere masculin si feminin juniori mici
 În perioada 05-06.10.2018, la Liceul cu Program Sportiv Mircea Eliade din București, sala de Lupte Gheorghe Berceanu, s-a desfășurat Campionatul National Final Lupte Libere zonal, masculin  și feminin juniori mici, competiție la care sportivii sectiei de lupte a ACS TRICOLORUL JEGALIA au obținut urmatoarele rezultate: Mucuță Sorina-loc 1 categoria 42 kg, Biru Ana Maria-loc 1 categoria 54 kg, Biru Florentina-loc 1 categoria 60 kg, Ciută Iuliana -Loc 2 categoria 44 kg, Iordan Viorel loc 1 categoria 50 kg, Manea Daniel -loc 1 categoria 75 kg.
    Finala se va desfasura in perioada 01-04.11.2018, la Onesti ,acolo unde sportivii sectiei de lupte ACS Tricolorul Jegălia vor incerca sa obtina frumoasele si deosebitele rezultate de la zona.Antrenor Hogea Dragoș si Manea Ion.
Vasile Aurel, primar com. JegăliaNe mândrim cu rezultatele copiilor noștri. Sportivii de lupte libere ce activează la Asociația din comună sunt fruntași. La Campionatul balcanic din Bosnia-Herțegovina, și la Campionatul National de Lupte Libere masculin si feminin juniori mici, Asociația Tricolorul Jegălia a demonstrat performanța pentru care pregătim copiii.  Ne mândrim că aceștia ne reprezintă localitatea, județul în  România și în Europa, și de aceea una dintre preocupările constante ale Primăriei va fi pe viitor continuarea investițiilor în performanță.
Nu sunt primele victorii ale antrenorilor Hogea Dragoș si Manea Ion. Susținuți de primarul PNL Vasile Aurel, de Primăria Jegălia sportivii de lupte libere s-au clasificat acum 1 lună în Campionatul Balcanic. 
În perioada 05-10.09.2018, s-a desfășurat la Sarajevo – Bosina and Herzegovina Campionatul Balcanic schoolboys/schoolgirls-juniori 3, o competitie la care ACS Tricolorul Jegalia a fost reprezentata de Mucuță Sorina-categ 42 kg,obtinand si titlul de vicecampioana Balcanica,castigand locul 1 in grupa de calificare cu sportive din Turcia si Serbia si semifinala categoriei cu Bulgaria iar Manea Daniel  – categ 75 kg,locul 3 si medalie de bronz,castigand grupa de calificare cu sportivi din Bosnia si Serbia iar finala mica castigata cu Bulgaria.