Sorin Vrăjitoru: Pandemia este scăpată de sub control, șomajul e în creștere, economia se duce tot mai jos, suntem datori vânduți…

9 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Sorin Vrăjitoru: Pandemia este scăpată de sub control, șomajul e în creștere, economia se duce tot mai jos, suntem datori vânduți…

Deputatul PSD, Sorin Vrăjitoru, și-a exprimat revolta față de haosul creat de guvernarea PNL, susținând prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personală de Facebook că România se îndreaptă spre carantinare. De vină este Executivul, spune acesta arătând că insistă și pentru organizarea de alegeri parlamentare într-un moment extrem de dificil pentru țară.

“Astăzi, mă încearcă un greu sentiment de furie uitându-mă la haosul din jurul meu, haos creat de un guvern incompetent din cale-afară! Pandemia e de multă vreme scăpată de sub control cu mii de cazuri zilnic, viața oamenilor e pusă în pericol de ambiția unor alegeri ce pot fi amânate, șomajul e în creștere, economia se duce tot mai jos, suntem datori vânduți.

Ne îndreptăm către măsuri extreme, de carantinare, pentru că un Executiv n-a reușit să gestioneze corect o situație de criză. Același Executiv care vrea alegeri cu orice chip în Decembrie, în speranța de a mai rămâne la ciolan o vreme și de avea întreaga putere în România. Pentru a conduce totul după bunul plac: cu șefi de insituții fără licență sau bacalaureat, cu ospătari manageri de spitale… “ a scris pe Facebook Vrăjitoru care a mai adăugat că PSD a identificat soluții pentru remedierea situației. “În timp ce ei caută căi neortodoxe de a ajunge să dețină cât mai multă putere, și asta s-a văzut prin furtul de la alegerile locale, PSD are soluții: 1 milion de noi locuri de muncă, așa cum ne-am angajat în programul de guvernare pentru 2021-2024. Să nu uităm că la finalul guvernării noastre, PSD a lăsat România cu cel mai redus șomaj din Uniunea Europeană – 3% și cu cele mai multe contracte de muncă – 6,5 milioane, aferente un număr record de salariați activi – 5,6 milioane. Sunt multe soluții, trebuie doar să vrei să le găsești și să le aplici, dacă-ți pasă de români!” a încheiat parlamentarul social – democrat.