Șoc și groază pe străzile din Călărași. Primăria Călărași TREZEȘTE-TE!

6 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Șoc și groază pe străzile din Călărași. Primăria Călărași TREZEȘTE-TE!

Gara Călărași Sud este renumită în România datorită lucrărilor realizate de meseriașii de la Ecoaqua. În iarna trecută datorită lucrărilor de mântuială țevile de apă s-au spart și au inundat șoseaua. Au stat așa vreo câteva zile spun taximetriștii, ca Nea Fănel care are plecări de aici. Țevile au fost reparate în grabă cu niște manșoane și gropile acoperite cu câteva roabe de piatră cubică amestecată cu moloz. Primăvara, trecerea de pietoni din zonă a fost nepracticabilă povestesc comercianții din zonă. Apa provenind din zăpada topită și de la ploi s-a amestecat cu noroiul de pe așa zisa trecere de pietoni. Lucrarea a fost abandonată până în prezent, nimeni nu controlează calitatea lucrărilor stradale din municipiu spun cetățenii din zonă revoltați, chiar daca dvs. presa ați scris despre bradul plantat de noi în groapa ce prezenta pericol.

Oamenii spun că doar la 50 metri de groapa de pe trecerea de pietoni, mai este una, mai periculoasă. Acolo mai multe autoturisme s-au rupt… Este greu să ocolești groapa pe care noi am marcat-o cu un brad uscat. Pentru că lucrătorii de la Pavaje au aruncat bradul și au aruncat niște pietroaie în groapă acum vreo 2 luni. Și de această groapă au uitat…se arată, iar unii fac referințe injurioase la adresa primarului. Nu o fac întâmplător ci pentru că pietre cubice aruncate pe șosea,  au fost prinse sub roți și aruncate spre oameni sau autovehicule staționate acolo. Realitatea este ca în fotografii…

Dacă aveți nemulțumiri cu privire la reparațiile de mântuială ori starea defectuoasă a străzilor din minunatul nostru municipiu, vă rog să mi le trimiteți pe facebook. Voi încerca să sensibilizez pe cei responsabili. În speță este firma beneficiară a lucrărilor de reabliitare a rețelei de apă canal, renumita firmă Ecoaqua, care ne-a mărit tarifele la apă cu 20% că așa au vrut ei. Trebuie amintită și Primăria Călărași care este administrator al drumurilor din localitate. Asta doar pe hârtie…

www.atitudineadincalarasi.ro va fi alături de cetățeni în continuare și va promova doar activitatea utilă a Instituțiilor în favoarea comunității. Citiți despre minunile din Călărași pe cotidianul nostru online.