SIGURANȚA PUBLICĂ, PRIORITATE A INSPECTORATULUI DE POLIȚIE JUDEȚEAN CĂLĂRAȘI

3 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru SIGURANȚA PUBLICĂ, PRIORITATE A INSPECTORATULUI DE POLIȚIE JUDEȚEAN CĂLĂRAȘI

În acest weekend, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au intervenit la peste 100 de evenimente, au constatat aproximativ 30 de infracțiuni și au aplicat 217 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 74.000 de lei.

În perioada 11 – 13 mai a.c., peste 200 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 11 acțiuni și s-a intervenit la 117  evenimente, dintre care 115 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 28 de infracțiuni, 4 persoane fiind surprinse în flagrant delict.

De asemenea, a fost depistată o persoană urmărită național, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 2 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 217 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 74.000 de lei și au confiscat bunuri în valoare de aproximativ 1.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 8 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 8  permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.