Și pe Aleea Garajului…alte pericole te așteaptă. Călărași într-un cuvânt. VIDEO

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Și pe Aleea Garajului…alte pericole te așteaptă. Călărași într-un cuvânt. VIDEO

Aleea Garajului este o altă stradă pe care s-au efectuat lucrări la rețeaua de apă/canal. Canalizarea a rămas descoperită, după modelul celor de pe strada Variantă. Administratorul drumului intervine greu iar serviciul de poliție rutieră singurul abilitat să sancționeze fapte care pun în pericol siguranța circulației publice …se face că nu vede. Lângă groapa din aleea ghiorlănită se joacă copiii. Îmi spun că până acum nu a căzut nici unul în canalizare. Locatarii au montat în ea crengi de la un pom în care au pus o bucată de plastic albastru. Ironizează asta spunând că seamănă cu drapelul sub care edilul i-a mințit ca să câștige alt mandat. Locatarii de aici spun că plătesc taxe și impozite. Că au dreptul de a li se asigura condiții civilizate  și în siguranță pe drumurile publice. Unde sunt acestea?

Realitatea este și aici îngrijorătoare, ca peste tot unde te întâlnești cu pericole stradale. Primăria Călărași TREZEȘTE-TE!