Senatorul PNL Ciprian Pandea a participat la festivitatea de Ziua Jandarmeriei la IJJ Călărași…

o lună ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Senatorul PNL Ciprian Pandea a participat la festivitatea de Ziua Jandarmeriei la IJJ Călărași…
Senatorul PNL Călărași Ciprian Pandea a participat astăzi 3 aprilie la festivitățile de Ziua Jandarmeriei la sediul Inspectoratului Județean de Jandarmi Călărași. Pandea a remarcat progresul considerabil realizat în timpul cât conducerea instituției a fost realizată de col. Marcu Ionel. Aceasta s-a realizat prin reabilitarea unor clădiri dar și o dotare corespunzătoare a efectivelor de jandarmi cu autospeciale de intervenție, ambarcațiuni navale și tehnică destinată efectuării misiunilor specifice. Un rol important la dotările actuale s-a realizat și prin sprijinul Consiliului Județean prin parteneriate cu ISU.
Conducerea Jandarmeriei a arătat pe lângă semnificația zilei care este rostul jandarmilor în societate. S-a exemplificat cu participarea efectivelor de jandarmi călărășeni la misiunile impuse de inundații, deszăpezire, la misiunile culturale, artistice sportive sau pentru alegeri corecte. Senatorul Pandea și prefectul Barbu au trecut în revistă doar câteva cadre din compunerea Instituției, dar cunosc foarte bine specificul misiunilor efectuate de jandarmi. 
Ciprian Pandea: Am participat, astăzi, la activitățile specifice marcării Zilei Jandarmeriei Române, alături de conducerea Instituției Prefectului, reprezentată de domnul prefect Valentin Barbu și de domnii subprefecți Nicolae Dumitru și Georgică Ștefan, de conducerea Inspectoratului de Poliției Județean, reprezentată de domnul comisar-șef Ionuț Nițu, de conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Călărași, reprezentată de domnul colonel Adrian Păduraru, și de conducerea Crucii Roșii Române-Filiala Călărași, reprezentată de doamna Aura Giurcă.
Felicitări domnului colonel Ionel Marcu, inspectorul-șef al Inspectoratului Județean de Jandarmi Călărași, și tuturor colegilor dumnealui!