Senatorul călărășenilor, Ciprian Pandea se implică pentru a împiedica creșterea prețului curentului electric…

2 săptămâni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Senatorul călărășenilor, Ciprian Pandea se implică pentru a împiedica creșterea prețului curentului electric…
Creșterea preconizată cu cca. 10% a prețului energiei electrice și crearea unor măsuri nepopulare cetățenilor, nu aveau cum să nu fie subiect al unor dezbateri parlamentare la care a participat și senatorul PNL Călărași, dr. Ciprian Pandea
Senator Ciprian Pandea: Sunt prezent, în acest moment, la ședința comună a Comisiei de buget, finanțe, activitate bancară și piață de capital, a Comisiei economice, industrii și servicii și a Comisiei pentru energie, infrastructură energetică și resurse minerale, pentru a dezbate și aproba Raportul de activitate al ANRE, pe anul 2019.
Așteptările românilor din partea acestei instituții sunt unele foarte mari, de activitatea ANRE depinzând formarea unor prețuri corecte pentru consumatori, concomitent cu reglementarea unui set de reguli necesar dezvoltării durabile a sectorului energiei.
Dezbatem deciziile ANRE, pentru a fi siguri că acestea sunt corecte și de ele să beneficieze toți românii, mai ales în contextul liberalizării complete a pieței gazelor și energiei electrice.