Senator Roxana Pațurcă despre…Lecții de viață

11 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Senator Roxana Pațurcă despre…Lecții de viață
Senator Roxana Pațurcă: La exact 4 ani de la trecerea în neființă a celui care a fost liderul PSD Călărași, regretatul Bebe Cristodor, avem parte de un nou eveniment tragic – moartea liderului PNL Călărași, Daniel Drăgulin.
Dincolo de cauzele medicale ale deceselor, ambii au avut parte, din păcate, de atacuri la persoană în ultima perioadă a existenței lor. Luptele pentru putere politică au fost folosite mereu ca pretext pentru atacurile la persoană. Poziția publică a unor persoane constituie pentru unii o justificare pentru a arunca noroi în familie și cei dragi, fără să ne gândim cât i-ar putea afecta pe cei în cauză.
Poate ar trebui să luăm, măcar noi, călărășenii, aceste două evenimente tragice ca pe o lecție de viață. Poate ar trebui să încercăm să apreciem mai mult oamenii, indiferent de opiniile lor, de poziția socială sau de apartenența politică. Poate nu este nimic întâmplător, iar trecerea la cele veșnice a celor doi lideri politici în aceeași zi, la diferență de câțiva ani, dorește să ne atragă atenția asupra modalității în care ne comportăm, în care judecăm, în care lovim cu vorbe sau cu fapte.
Dumnezeu să îi ierte și să îi odihnească în pace!
Condoleanțe familiilor îndurerate!