Senator PMP Călărași Cătălin Iliescu: Susțin crearea de locuri de muncă pentru tinerii călărășeni. Iată cum…

2 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Senator PMP Călărași Cătălin Iliescu: Susțin crearea de locuri de muncă pentru tinerii călărășeni. Iată cum…

Una din căile pentru crearea de locuri de muncă identificate de către senatorul Cătălin Iliescu / PMP Călărași este crearea unor parcuri industriale acolo unde aceasta este posibil. Una dintre locațiile identificate este aceea a fostului Combinat Siderca, unde proprietarii pot colabora cu investitori pentru realizarea unor proiecte ca de exemplu minifabrici, linii de ansamblare, etc. Există oportunitatea transportului pe apă și a acelui port de pe canalul Dunăre – Siderca, un canal ce trebuie redat economiei județului. Sunt investiții minime pe care ca senator le pot programa prin întâlniri bilaterale cu colegii din alte țări, prin conferințe cu subiecte economice unde putem invita investitori…spune senatorul PMP.  Firește că și aceștia ar trebui să beneficieze de unele avantaje ca de exemplu scutiri sau reduceri de taxe și impozite pentru locurile de muncă create călărășenilor. La Călărași se poate construi pe amplasamentul din jurul canalului Siderca un șantier naval. Sunt atâtea oportunități pe care trebuie să le analizăm. Tinerii noștri trebuie să renunțe la visul amăgitor de a munci în altă țară, de a se umili străinilor. Pot munci în țara lor, pe bani frumoși. Trebuie să fie mândri că sunt români. Obligația noastră a parlamentarilor este aceea de a crește prosperitatea și bunăstarea românilor, și nu a străinilor! a arătat senatorul Cătălin Iliescu / PMP Călărași

Candidatul PMP Călărași pentru Senatul României, Cătălin Lucian Iliescu a arătat, într-o conferință de presă, principalele măsuri avute în vedere de către acesta ca viitor parlamentar pentru crearea de locuri de muncă în județul Călărași.

Cătălin Iliescu: Vă spun sincer,  din a doua zi, dacă vom ajunge în Parlamentul României, vom face scrisori prin Camera de Comerț și Industrie a României tuturor investitorilor serioși din UE și nu numai să vină să investească în județul Călărași. Parlamentarii județului Călărași trebuie să fie acele persoane care să vină cu un plus valoare pe lângă autorități, pe lângă președintele CJ, pe lângă primarii celor 5 orașe dar și pe lângă toți ceilalți 50 de primari de comune. Trebuie să sprijinim comunitatea locală, venind cu investitori serioși. Dacă din 200 de firme care vizitează și fac prospecții și se gândesc să investească în județul Călărași, rămân 10, eu cred că e un plus valoare pentru județ. În al 3-lea rând, credeți-mă, când ai Dunărea care traversează riveran cu acest județ, aproape 90% din el și tu nu ești în stare să dezvolți turismul, înseamnă că tot ce s-a întâmplat în acești 30 de ani, e o rușine pentru cei care au condus acest județ că nu au fost în stare să genereze proiecte astfel încât turismul, aici, să înflorească. Nu e normal să ai un canal al siderurgiștilor care să fie nefuncțional. Nu e normal să ai km de mal și Dunărea lângă și să găsești PET-uri, mizerie și să nu găsești un loc de joacă sau o terasă. De ce să nu facem un concurs de proiecte pe o lungime de 3, 4 km în zona de sud a municipiului Călărași, la fel și pe faleză, la Oltenița și să deschidem un parteneriat public privat să lăsăm 5 ani acei investito9ri să nu plătească nici un fel de taxă la bugetul local cu condiția să investească acolo ca să creeze locuri de muncă. Asta le trebuie călărășenilor! a spus Cătălin Iliescu, în prezent senator, fost consilier general al Capitalei în două rânduri.

Invit pe călărășeni să aleagă cu sufletul. Este nevoie de schimbarea clasei politice existente. Este nevoie de parlamentari care să își servească țara. Este nevoie de oameni care să fie preocupați de problemele alegătorilor ce au avut încredere în ei!

Voi răsplăti încrederea voastră, a călărășenilor prin muncă. Multă muncă și comunicare cu voi, va urma.

Voi, călărășenii stabiliți dacă merit să vă fiu senator următorii 4 ani…

Votați PMP și senator Cătălin Iliescu. Voi fi mândru că reprezint județul Călărași. O voi face demn, nu așa cum au dovedit alți parlamentari.

 

La comanda Partidului Mișcarea Populară Filiala Călărași, executat de Pîrloagă Marian Dorin I.I. CMF 11200012