Senator Ciprian Pandea/ PNL Călărași: Prioritatea mandatului meu este dezvoltarea localităților…

4 săptămâni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Senator Ciprian Pandea/ PNL Călărași: Prioritatea mandatului meu este dezvoltarea localităților…
Dezvoltarea localităților din județul Călărași a fost o preocupare permanentă a lui Ciprian Pandea. Aceasta s-a regăsit și în trecut prin semnarea de către acesta în calitatea de secretar de stat a mai multe proiecte care avizau favorabil finanțarea unor lucrări publice. Numele lui Ciprian Pandea este fără îndoială legat de dezvoltarea localităților din jud. Călărași, o dezvoltare în care acesta nu a ținut cont de orientarea politică a primarilor ci de interesul comunităților locale. Multe fotografii și articole realizate de publicația noastră  LINK  LINK înfățișează bucuria primarilor de diferite orientări de a-și putea asfalta localitățile, de a-și reabilita clădiri cum ar fi ale școlilor, grădinițelor, cămine culturale, etc. 
Încă de la investirea noului guvern, senatorul  Ciprian Pandea și-a declarat motivat susținerea: Am votat pentru învestirea Guvernului Florin Cîțu, cu gândul la Călărași și la dezvoltarea lui.
Voi face tot ce pot, din calitatea de senator, pentru ca județul Călărași să beneficieze de cât mai multe proiecte pentru dezvoltare! Faptele mele vor vorbi de la sine în următorii patru ani, vă promit…Pandea vrea să demonstreze că nu este senatorul vorbelor ci al faptelor. Este ceea ce recomandă noua generație de politicieni tineri pentru PNL, oameni destinați unei legislații eficiente și unor proiecte utile oamenilor. Tânărul senator și-a propus ca să mulțumească în fiecare zi prin fapte pentru Călărași. Și-a propus ca prin acțiunile sale, să reușească să îmbunătățească imaginea Parlamentului României în rândul călărășenilor. Senatorul implicat, activ, dedicat călărășenilor, cu activitate intensă în județ, în contact permanent cu călărășenii știe prin ce perioadă grea trece țara…Îndemnul său vine pentru a vedea ce este  mai bun în fiecare dintre noi, pentru a nu ne pierde speranța, și de a primi/ oferi salutul cu zâmbetul pe buze, pentru a ajuta, la nevoie, pe cei apropiați.
Declarațile imediat după investirea senatorului Pandea se concretizează nu întâmplător în susținerea noului Cabinet condus de premierul Florin Cîțu! Avem nevoie de stabilitate și de măsuri bune pentru România. Ciprian Pandea: Astăzi, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a efectuat plăți pentru proiecte derulate prin PNDL 1 și 2, pentru care au fost cerute decontări. 10 comune călărășene au primit bani în conturi pentru plata antreprenorilor care au realizat lucrări, sumele ridicându-se la valoarea de 11.590.075,06 lei.
Mă bucură faptul că ministrul Cseke Atilla are în vedere continuarea investițiilor în comunitățile locale. Susținerea proiectelor atât de necesare pentru dezvoltarea localităților din județul Călărași reprezintă unul dintre obiectivele mandatului meu de senator.
Discursul lui Ciprian Pandea a fost susținut imediat de către colegul său, deputatul călărășean Emil Dumitru: Dezvoltarea comunităților noastre va continua prin Planul Național Strategic, un document programatic de reabilitare a agriculturii călărășene, dezvoltare a irigațiilor, sprijin pentru fermieri, subvenții pentru agricultură. Peste 320 mil. euro se vor aloca județului nostru. Un alt pas important este grija pentru sănătatea călărășenilor. 10 dispensare vor fi reabilitate/ construite în județul Călărași cu finanțare de la guvernul României. Noi, liberalii vedem politica și măsurile administrative prin faptele noastre, prin lucrurile bune pe care astăzi trebuie să le realizăm pentru oameni. Este obiectivul echipei PNL Călărași...a declarat președintele interimar al PNL Călărași, deputatul Emil Dumitru.