Sefer Cristian/ PSD Călărași: Am votat pentru acordarea de tichete valorice pentru sportivii de performanță…

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Sefer Cristian/ PSD Călărași: Am votat pentru acordarea de tichete valorice pentru sportivii de performanță…

Cristian Sefer: Marţi, 27 oct. am votat favorabil pentru proiectul care prevede că Ministerul Tineretului şi Sportului acordă sportivilor de performanţă tichete valorice lunare de 150 de lei, utilizabile doar pe teritoriul României şi valabile un an. Astfel, copiii şi juniorii legitimaţi la structurile sportive care practică sportul în mod organizat cu scop în participarea la pregătire, competiţii sportive naţionale şi internaţionale oficiale sunt consideraţi sportivi de performanţă şi beneficiază lunar de un stimulent financiar sub forma tichetelor valorice, denumite tichete de sportiv de performanţă”, se arată în propunerea legislativă.

Ministerul Tineretului şi Sportului va acorda în mod nediscriminatoriu aceste tichete care sunt bilete de valoare care se dau exclusiv pentru acoperirea unor cheltuieli privind practicarea sportului de performanţă şi sunt utilizabile doar pe teritoriul României…a spus deputatul Sefer, continuând: Valoarea nominală permisă pentru un tichet de sportiv pe suport de hârtie este de 150 lei pe lună, utilizabilă doar pe teritoriul României la persoanele juridice cu care Ministerul Tineretului şi Sportului va avea un acord semnat în acest sens. Tichetul de sportiv are valabilitate de un an de la data emiterii. Camera Deputaţilor este for decizional.