Secretarul de Stat, călărășeanul Ciprian Pandea continuă și în acest an lucrurile bune pentru județul Călărași

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Secretarul de Stat, călărășeanul Ciprian Pandea continuă și în acest an lucrurile bune pentru județul Călărași

Secretarul de Stat, Ciprian Pandea știe să răsplătească încrederea alegătorilor care au votat PSD sau alte partide la Alegerile de anul trecut. Numele lui Pandea se află alăturat de majoritatea celor 29 de proiecte ale CJ Călărași aflate în derulare, dar mai ales de proiectele  primăriilor din județul nostru – finanțate din fondurile guvernamentale. Pentru Ciprian Pandea nu este important partidul pe care îl reprezintă primarul în comunele din județ, ci oamenii respectiv problemele localităților, care trebuiesc remediate. Secretarul de Stat percepe altfel ajutorul pe care îl acordă necondiționat politic tuturor primăriilor în cadrul proiectelor finanțate de Guvernul României. El nu se opune dezvoltării localităților ci le sprijină dezvoltarea, conform cu Programul de guvernare al PSD. Din greșelile altor guverne care au condus defectuos înaintea guvernării PSD, Ciprian Pandea a învățat mult. Nu departe sunt vremurile când liberalii alocau fonduri guvernamentale cu prioritate la primarii liberali, ca și când restul de primării conduse de social democrați sau de alte orientări politice nu existau…

Optica aceasta s-a schimbat astăzi, iar Guvernul o demonstrează și prin secretarul de Stat Ciprian Pandea care are deschidere pentru dezvoltarea comunităților locale, indiferent de orientarea politică a celor care le reprezintă.

În ultimele două săptămâni, alături de primarii localităților Radovanu, Vlad Țepeș, Alexandru Odobescu, Unirea, Perișoru, Sohatu, Sărulești, Ileana, Ulmeni și GrădișteaCiprian Pandea a  participat la semnarea contractelor de finanțare pentru Programul Național de Dezvoltare Locală la sediul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.
Primarii liberali și social democrați prezenți au fost asigurați astfel de întregul  sprijin al Secretarului de Stat, dr. Ciprian Pandea în acest amplu proces de dezvoltare a județului Călărași, și implicit, a localităților pe care primarii indiferent de apartenența lor politică… le administrează. Acest demers va continua prin implementarea proiectelor de infrastructură rutieră, infrastructură apă-canal, infrastructură educațională și modernizarea iluminatului public.

Vom informa detaliat despre lucrurile bune pe care călărășenii le fac pentru…călărășeni. Pentru că așa trebuie…