SC Drumuri și Poduri SA Călărași continuă să îmbunătățească starea drumurilor județene

9 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru SC Drumuri și Poduri SA Călărași continuă să îmbunătățească starea drumurilor județene

SC Drumuri și Poduri SA Călărași s-a înființat în anul 1997, în baza Hotărârii nr. 55 din 31.10.1997 și Hotărârii nr. 10/30.03.1998 al Consiliului Judeţean Călărași și are ca domenii de activitate executarea lucrărilor de reparații drumuri județene și comunale, covoare bituminoase, lucrări de asfaltare, pietruire drumuri de pământ, modernizare străzi, producerea și comercializarea de mixturi asfaltice, prestarea de servicii cu utilaje și mijloace de transport auto. Domeniul principal de activitate este construcția, întreținerea, repararea, modernizarea drumurilor și podurilor și servicii de deszăpezire pe timp de iarnă. Toate acestea  fac parte dintr-un plan amplu de reparații și întreținere a drumurilor județene.

Prin investițiile și eforturile lor constante, SC Drumuri și Poduri SA Călărași își propune să asigure o infrastructură rutieră modernă și sigură pentru toți utilizatorii din regiune, iar aceste lucrări de îmbunătățire a drumurilor sunt văzute ca un pas semnificativ în direcția dezvoltării și creșterii economice a zonei. Societatea noastră rămâne angajată să continue lucrările de întreținere și îmbunătățire a drumurilor din regiune și să asigure călătorii sigure și eficiente pentru toți participanții la trafic”, arată directorul SC Drumuri și Poduri SA Călărași dl Moldovan.

SC Drumuri și Poduri SA Călărași a desfășurat lucrări de plombare asfalt pe DJ 412, în zona Sohatu, și pe DJ 315, în localitatea Înfrățirea din comuna Dor Mărunt, începând de luni, 19 iunie. Această nouă lucrare constă în reprofilare terasament plus asfalt, pe o distanță de 900 de metri, cu o lățime de șase metri. Societatea  a finalizat lucrările de asfaltare pe un tronson de aproape patru kilometri de drum, situat între localitățile Budești și Crivăț, pe DJ 301.