Sărăcia cuprinde Primăria. Ea organizează program de Revelion doar 2 ore…Artificiile scumpe pot fi înlocuite cu…lasere și fum

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Sărăcia cuprinde Primăria. Ea organizează program de Revelion doar 2 ore…Artificiile scumpe pot fi înlocuite cu…lasere și fum

Loredana este înlocuită de tradiție. Administrația Drăgulin așteaptă călărășenii în  barăci și cotețe la Orășelul Copiilor din fața Primăriei

Primăria Călărași va organizeza Revelionul de neuitat în aer liber. Cei ce nu vor să stea acasă pot admira bradul cu vârf înclinat și asculta 2 ore de melodii. Doar pentru 2 ore mai are bani de plătit Primăria Călărași. De aceea Loredana nu mai vine la Călărași. Aici vin DJ Mossano și Corina. Nu se dau detalii prea multe despre repertoriu deși pare că va fi prestația unor DJ. În comunicatul transmis presei libere din municipiu, Primăria crede că funcționarea patinoarului în aer liber (deocamdată fără clienți) punctează la fel ca și anul trecut începerea sărbătorilor de iarnă, iar construcțiile realizate vor întregi atmosfera acestor sărbători. 

Veniți de luați acadeleeee și bomboaneeeeeee…

Comunicatul Primăriei este plin de emoție: În încheierea evenimentelor destinate Sărbătorilor de iarnă-ediția 2017, Primăria Municipiului Călărași va oferi călărășenilor, pe platoul de la kilometrul zero al reședinței de județ, un spectacol de aproximativ două ore (între orele 23.00 și 01.00) cu un DJ, lasere și mașini de fum. Spectacolul este oferit de SC PROIECTII PE APA SRL, din Târgu Jiu.

Fotografie Cancan.ro despre cum te poate face fericit Primăria Călărași în lipsa de incendii produse de artificii

 

Adio artificii. Primăria nu își va mai autoincendia acoperișul sub care coabitează cu Consiliul Județean. Anul trecut a fost o experiență tristă. Artificiile au incendiat plafonul clădirii și cele câteva geamuri de la luminatoarele CJ căzând în clădire. Paguba a fost ascunsă presei și nu se știe precis cum a fost suportată. Cert este că pompierii și-au făcut treaba cu profesionalism așa cum știm. 

Anul trecut oamenii s-au distrat, au cântat, au dansat, au urmărit un foc de artificii, iar după miezul nopții s-a dat alarma. Un incendiu a izbucnit la clădirea Consiliului Județean Călărași. Focul se manifesta la acoperișul clădirii unde flăcările au pornit de la mai multe ambalaje lăsate la întâmplare după terminarea manifestărilor. De pe acoperiș au fost lansate artificiile pentru Zilele Municipiului, dar jarul rămas de la unele dintre ele a aprins cartoanele și materialele din jur și risca să incendieze toată clădirea dacă nu se intervenea la timp. Pompierii au sosit imediat la fața locului alături de echipaje SMURD.

Amenajările realizate în cotețe de lemn prin atenta organizare a Primăriei uluiesc pe oameni… Iată minunea

Ca de obicei Primăria omite să comunice ce bani publici a cheltuit pe minunatul eveniment de doar 2 ore. Știm că închirierea unei astfel de scene costă de regulă cca. 300 milioane lei vechi/ 1 zi. Satisfacțiile vor fi de neuitat. Gogoși, gogoșele, floricele, vată în băț, colaci secuiești, vin fiert. Începând cu data de 5 decembrie, timp de 1 lună călărășenii vor fi nevoiți să suporte în centrul municipiului altă invenție a administrației locale. Un așa zis Orășel al copiilor este oferit în batjocură cetățenilor tocmai în fața Primăriei, a Prefecturii și Consiliului județean. Barăcile tip cotețe sunt destinate nu closetelor publice care sunt lipsă în această zonă a orașului ci unor distracții bine gândite de administrația Drăgulin. Cum cât costă chiria la o astfel de construcție? 600 lei/lună…

Acadelele lui Drăgulin ne așteaptă. Ele sunt sub forma unor coloane ce îmbracă schelele din jurul bradului

 

Gogoși biluțe, porumb fiert, vin fiert, cozonaci secuiești, obiecte personalizate, tatuaje, un adevărat bâlci este oferit drept distracții de Sărbătorile de iarnă. Musai floricele și vată în băț. Comercianții s-au întrecut să realizeze cele mai vii culori și să orneze cu ce au avut barăcile care uluiesc pe orice turist sau străin care se încumetă să ne tranziteze orașul. 

Marea realizare a Primăriei Călărași este bradul pe care l-au măsurat. El are 13 metri… Dacă anul trecut avea 3 vârfuri și era plin de uscăciune, în acest an el are vârful înclinat. Este înconjurat de niște coloane de îți fac impresia că te afli la templele grecești. Nici Crucea Roșie nu s-a lasat mai prejos. Pe ngă barăcile pentru închiriat patine acolo la kilometrul zero al democrației a funcționat o căsuță de unde copiii au primit acadele și bomboane. Asta numai dacă copiii au dorit să îl viziteze pe Moș Crăciun. Organizarea de excepție a uluit efectiv pe călărășeni… Primăria ne comunică că ei, copiii vor fi căutați de spiriduși voluntari la Crucea Roșie și pot chiar să lase scrisori… Vizita se face nu oricum ci după program pe care Primăria l-a comunicat contra sumei de 500 lei/lună ziarelor locale cu care are contracte.