Să aruncăm gunoiul pe geam. Un îndemn al salariaților Primăriei Călărași?

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Să aruncăm gunoiul pe geam. Un îndemn al salariaților Primăriei Călărași?

Unii locatari de la blocul F7 Sc C din mun. Călărași sunt indignați. Aceștia arată că o anume Dana Ghiță, inspector fiscal pe la Primăria Călărași aruncă de câțiva ani gunoiul menajer de la etaj.

Doamna Anne Iacob rupe tăcerea.  Ea arată că: ”vecinii mei de la F7.sc.C ap.19, fam.GHITA, arunca de ceva ani gunoiul menajer pe fereastra, in ciuda faptului ca vecina de la et.1,CUTAR ELENA,care i.a avertizat de nenumarate ori sa.si duca gunoiul la tomberon.Ba mai mult vecina CUTAR a adunat gunoiul si s.a dus la usa lor,vorbind intr.un limbaj adecvat despre aceasta situatie pentru care s.a ales cu usa trantita in nas si cu un ”eu am serviciu , sunt obosita , nu stau la discutii”!!…dupa care a dat cu piciorul sacului cu gunoi pe casa scarii(lucru confirmat de vecina Cuțăr careia ii e rusine de rusinea lor pt.a face reclamatie).
Azi mare tupeu din partea acestei zise doamne GHITA DANA (functionar la primaria Cl),la rugamintea mea sa inceteze cu aruncatul gunoiului pe geam.Mi.a vorbit ff vulgar cerandu.mi dovezi pt.ceea ce face.Prima dovada ar fi hartiile emise la primarie adunate de pe jos odata cu gunoiul menajer de catre vecina Cuțăr….
Asemenea cazuri cred ca mai sunt in Calarasi”….spune indignată în postarea ei doamna Anne Iacob.

Ce atitudine trebuie luată în fața unui astfel de comportament?

p.s. Așteptăm și punctul de vedere al celor în cauză, pentru a îl posta.

Update

Urmare a discuției telefonice cu persoanele reclamate de unii vecini, am aflat că acestea nu aruncă cu ardei umplut, ciorbă, aripioare, mâncare și în general resturile alimentare pe geam. De altfel aceștia nici nu consumă aripioare, consumând mâncare ecologică cu produse de la țară…Totul ar fi apărut ca urmare a unor neînțelegeri cu unii vecini, care ar fi fost motivate de starea socială a celor reclamați. Aceștia susțin că sunt persoane respectate în comunitate și la locul de muncă, unde colegii au cuvinte de laudă. Totodată acestea precizează că gunoaiele aruncate pe geam nu sunt în dreptul locuinței lor ci în altă direcție, la depărtare… Se confirmă cu această ocazie dezinteresul în administrarea domeniului public prin nestrângerea gunoaielor aruncate sau purtate de vânt, de mult timp. Persoanele în cauză au declarat că li s-a afectat imaginea publică și își cer scuze față de disconfortul creat ca urmare acestor neînțelegeri.