S.C. Ostroveanu Prest SRL – o frizerie care nu respectă clienții

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru S.C. Ostroveanu Prest SRL – o frizerie care nu respectă clienții

Andrei Ostroveanu este un nume binecunoscut între călărășeni privind serviciile de frizerie. Este cunoscut de când activa ca frizer pe la Spitalul Județean Călărași. Și-a deschis o frizerie proprie pe strada Grivița, dar a vândut imobilul. De câțiva ani acesta are o altă frizerie pe strada Dobrogei. Nimic nou în asta…

Doar că respectul datorat clienților devine jalnic. Nu punem la îndoială profesionalismul unor salariați ci doar … bunul simț. Un exemplu este pe 29. 04. 2017, înainte de deschidere… aștepți…Vine frizerița cu un taxi, și spune că…veniți mai târziu, peste vreo 2 ore…avem deja planificare. Este un domn ginerică, spune ea…se căsătorește astăzi și nu pot să vă servesc, spune frizerița mai multor clienți care așteaptă. Stai peste o oră și aștepți ca să vină ginerica…Se lasă așteptat vreo oră. Este un domn important cu ceafa lată, cu gușă și fălci greu de a fi bărbierite singur… Disprețul frizeriței este proporțional cu răbdarea clienților care vin și-l înjură pe furiș pe patronul Ostroveanu Andrei…. De ce nu se respectă ordinea sosirii? Și dacă nu a venit clientul programat… de ce nu sunt serviți cei de la rând…spun aceștia.

Noi reamintim dlui administrator despre prevederile legii 12/1990 privind servirea preferențială a unor clienți. Și despre bunul simț de care ar trebui să dea dovadă salariații. Pentru că @bacșișul primit este același. Sau a fost mărit pentru cei programați, care nu suportă să stea la rând și care pe restul de clienți?

Rămas bun dle Ostroveanu. Ne vom căuta altă frizerie…

P.S. Contactat, administratorul Andrei Ostroveanu spune…Ce vrei să fac eu?…În lumea asta în care totul este dat cu curul (scuze de exprimarea sa n.r.) în sus?