S.C. Drumuri și Poduri S.A. Călărași și lucrările executate în prezent…

2 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru S.C. Drumuri și Poduri S.A. Călărași și lucrările executate în prezent…

S.C. Drumuri și Poduri este preocupată în prezent cu transferul atelierului auto de la lotul amplasat pe malul Borcei lângă silozul port în noul sediu din cartierul Măgureni. Aici se lucrează la reabilitarea unor garaje și corpuri de clădire dar și a accesului pentru utilaje care va avea intrare/ ieșire atât din str. Independenței cât și str. București. Deja utilajele care vor deservi activitățile de întreținere a drumurilor pentru timp de iarnă sunt în hale. 

În prezent efectuăm lucrări de asfaltare la DJ 100 în com. Fundeni, dar și pe relația Bogata – Gălățui la DJ 309. Totodată efectuăm și reparații la carosabil sau plombări acolo unde semnalăm că din cauza valorilor de trafic ori a condițiilor meteo sunt necesare lucrări de reparații. Am reușit să finalizăm și lucrările în zona canalizațiilor Telekom în zona Piscicola legat de nefuncționarea stației de asfalt Cuza Vodă. Cu alte cuvinte ne facem treaba și răspundem imediat, eficient acolo unde se impune – a precizat pentru Atitudinea din Călărași managerul societății, Enciu Marian.