C.J. & S.C. Drumuri și Poduri S.A. Călărași finalizează DJ 315

o lună ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru C.J. & S.C. Drumuri și Poduri S.A. Călărași finalizează DJ 315

21. 10.2021. Echipa Vasile Iliuță verifică ultimele etape din finalizarea unui drum de 1,6 km dinsatul Plevna. Vizita de lucru a constituit nu numai o ocazie de a demonstra sătenilor bucuroși ieșiți la poartă, fericiți că au asfalt în fața casei ci mai ales pentru a vorbi cu ei despre problemele zilnice / viața grea.

 VIDEO

Încă o dată salariații de la Drumuri și Poduri Călărași își arată dăruirea pentru a face lucruri bune, lucruri trainice, de calitate indiferent unde lucrează. Asta au demonstrat și astăzi conducerii CJ prezente…Investiția CJ prin delegare de gestiune la S.C. Drumuri și Poduri a presupus lucrări de 2,5 mil. lei. Investiția se va finaliza sâmbătă 23 oct. Urmează apoi realizarea de marcaje, amplasarea de semne rutiere…Marian Enciu și Marius Militaru au reconfirmat că promisiunile s-au onorat, că social democrații sunt oameni serioși. Ion Samoilă a subliniat necesitatea reparării unor drumuri chiar în condițiile subfinanțării de la guvern.

 VIDEO