S.C. Drumuri și Poduri S.A. Călărași face încadrări. ANUNȚ

o lună ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru S.C. Drumuri și Poduri S.A. Călărași face încadrări. ANUNȚ

Nr. Inregistrare: 1276 /01.07.2022

 

ANUNT

 

     Societatea Drumuri si Poduri S.A cu sediul in Calarasi, Prelungirea Independentei, nr. 5A, judetul Calarasi recruteaza in vederea angajarii personal pentru urmatoarele posturi vacante:

  1. Inginer constructor drumuri si poduri – absolvent al Facultatii Cai Ferate, Drumuri si Poduri, experienta de minim 2 ani in executarea lucrarilor de drumuri, cunoasterea legislatiei specifica in domeniul constructiilor, permis conducere categoria B pentru deplasarile pe santierele de care este responsabil;
  2. Tehnician constructii – – studii medii si certificat de calificare profesionala in domeniul drumuri si poduri, experienta in executarea lucrarilor de drumuri, permis conducere categoria B;
  3. Tehnician devizier constructii – studii medii cu specializare/perfectionare in intocmirea devizelor si masuratorilor in constructii, cunoasterea aplicatiilor specifice, permis conducere categoria B.

 

       Dosarele vor fi depuse la sediul societatii din Calarasi, Prelungirea Independentei, nr. 5A sau pe adresa de e-mail personal@drumuricalarasi.ro.

Relatii suplimentare se vor solicita la sediul societatii sau la nr. de telefon: 0752/117 573.

 

Director General,

Enciu Eugen-Marian