S.C. Drumuri și Poduri Călărași continuă reabilitarea unor drumuri. Pentru dezvoltarea județului…

o lună ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru S.C. Drumuri și Poduri Călărași continuă reabilitarea unor drumuri. Pentru dezvoltarea județului…

Și în acest an, echipele de drumari de la S.C. Drumuri și Poduri Călărași au continuat reabilitarea unor drumuri de interes. S-au efectuat de urgență lucrări pentru buna desfășurare a concursului biatlon care a implicat zeci de participanți. Dj 308 A de la Bogata spre Frunzănești este un obiectiv viitor. Se lucrează pe DJ 307  și pe DJ 304 Dâlga – Plevna. S-au finalizat DJ 412  Nuci – Frumușani lucrările de reparații și asfaltare, dar și DJ 412 în zona Sohatu. 

Trebuie menționate foarte buna calitate a lucrărilor efectuate  în satul Înfrățirea! Asfaltarea drumului județean DJ 315 din satul Înfrățirea (drumul spre Valea Rusului – Plevna), pe o lungime de peste 1 kilometru, până la ieșirea din sat a fost finalizată. Terasamentul a fost făcut anul trecut și s-a turnat covorul asfaltic. Acest drum este asfaltat în totalitate până la Plevna, la fel cum sunt și drumurile Dor Mărunt – Radu Vodă și Dâlga – Plevna. Primăria Dor -Mărunt a mulțumit președintelui Consiliului Județean Călărași, domnului Vasile Iliuță, pentru promisiunile pe care le respectă, în localitate urmând asfaltarea  a 21 de străzi în Dor Mărunt și Dâlga, proiect la care se lucrează de câțiva ani.

Nu numai lucrările de reparații și asfaltare au fost prioritare. S-a acționat pe toate drumurile județene pentru cosirea vegetației, tăierea și fasonarea arbuștilor, lucrări la marcaje și delimitări. Unul dintre aceste drumuri este DJ 402 A Fundulea – Măriuța. Pentru toate aceste lucrări există o foarte bună coordonare din partea Consiliului Județean care este informat și de primarii din județ privind urgențele și necesarul de lucrări, astfel încât acestea să fie realizate la timp.