S.C. Drumuri și Poduri Călărași & A.J.O.F.M. interesate de încadrarea de personal calificat pentru lucrările la drumuri…

o lună ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru S.C. Drumuri și Poduri Călărași & A.J.O.F.M. interesate de încadrarea de personal calificat pentru lucrările la drumuri…
S.C. Drumuri și Poduri Călărași a manifestat de-a lungul vremii interes nu numai pentru dotarea parcului auto cu utilaje specializate ce desfășoară lucrări de complexitate la infrastructura județeană ci și pentru a încadra funcțiile vacante cu specialiști necesari deservirii acestora. Societatea desfășoară continuu un proces de pregătire a salariaților pe diferite autospeciale, fiind renumită pentru calitatea lucrărilor efectuate inclusiv în condiții grele, la distanță de punctele de lucru unde se efectuează lucrări de  volum și necesitând o pregătire adecvată.
Și ăn acest an conducerea S.C. Drumuri și Poduri S.A. a avut onoarea de a participa la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, organizată de AJOFM Călărași!
Societatea Drumuri și Poduri Călărași a fost prezentă cu numeroase oferte de muncă, venind în sprijinul călărășenilor care au diverse calificări. A fost o plăcere să vedem interesul celor prezenți și de a observa o bună implicare la acest eveniment a factorilor decidenți.