S.C.Confex SRL își începe activitatea cu 250 locuri de muncă pentru călărășeni

4 zile ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru S.C.Confex SRL își începe activitatea cu 250 locuri de muncă pentru călărășeni

Managerul de proiect REGIO Oțelea Daniela și-a început activitatea în cadrul unui proiect de dezvoltare a unei firme de confecții din 2016… Începutul a fost greu, spune doamna Oțelea dar s-a bucurat sprijinul autorităților locale de atunci a fostului primar Daniel Drăgulin și arhitectului șef Laurențiu Samoilă. Colaborăm bine cu toate autoritățile și Instituțiile locale.

Proiectul cu titlul: Capacitate competitivă pentru fabricație în industria confecțiilor a presupus un volum mare de muncă și a început cu o demolare, urmată de construirea spațiilor întreprinderii de confecții, cu dotarea acestora cu mașini și utilaje specifice proceselor tehnologice. Valoarea proiectului este de 7.109.219 lei din care Uniunea Europeană a asigurat 2 882 554 lei. Proiectul finalizat la 30.08.2020 se află acum în probe tehnologice iar directorul Oțelea Daniela este preocupată în contractarea serviciilor de către beneficiari.

 VIDEO

Oțelea Daniela: Ca orice început a fost greu…Satisfacția mea este zâmbetul pe care pot să îl văd pe chipul salariaților. Responsabilitatea de a le asigura salarii mari, comparabile pe viitor cu cele europene îi obligă pe aceștia să se dedice activităților pentru care sunt încadrați. Avem cca 70 salariați încadrați dar vom continua încadrările până la 250 – capacitatea întreprinderii. Vrem să oferim produse competitive cu cele europene beneficiarilor noștri și de aceea calitatea este cuvântul care descrie activitatea noastră – a spus Oțelea Daniela.

 VIDEO