S.C. Balant Prest SRL Călărași face curățenie în curtea Prefecturii. Încep Zilele minunatului oraș Călărași

6 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru S.C. Balant Prest SRL Călărași face curățenie în curtea Prefecturii. Încep Zilele minunatului oraș Călărași

Un nor de praf ieșea astăzi din curtea năpădită cu buruieni a Prefecturii. Crescute haotic, mai mari decât gardul acestea ofereau o imagine dezolantă asociată cu sediul în ruine al Palatului Prefectural. Boscheții și vițe de vie sălbatică au acoperit aleile de acces,făcând dificilă chiar și folosirea celor 2 bănci amplasate aici de tinerii dornici de o partidă de amor. Sticle și resturi alimentare, elemente ale progresului urban peste tot…

Avem de lucru aici câteva zile spune administratorul societășii Balant prest, firmă care are contract de curățare a spațiilor verzi cu Primăria Călărași. Aici este nevoie de tăierea unor pomi uscați, a celor sălbatici ce au crescut printre brazii albi canadieni. Aceștia trebuie fasonați iar boscheții din curtea Prefecturii trebuie scoși explică acesta. Locul lor poate fi luat de gazon iar aleile redate circulației prin realizarea de noi porți de acces aici. Iluminatul este deplorabil și are nevoie de intervenție spune acesta arătând niște tablouri electrice vandalizate.

 

Am contract cu Primăria pentru tăierea vegetației respectiv a ierbii, strângerea și transportul ei explică administatorul ce supraveghează pe cei 10 muncitori…Mă doare sufletul să nu fac mai mult, să tai și crengile crescute haotic peste tot…Este orașul meu, am copilărit aici inclusiv în curtea acestui palat, spune tatăl antrenorilor de box , al fraților Anghel.

Peste câteva zile încep Zilele Municipiului Calarasi. Pe 23 se va deschide evenimentul la Centrul Cultural în Sala acestuia. Urmează manifestări pe platoul pieței Prefecturii, locație care va fi invadată de comercianți, și foarte mulți călărășeni. Și firma noastră vrea să contribuie la buna desfășurare a acestor zile, la o imagine plăcută trecătorilor, spune administratorul societății. Am o relație foarte bună cu conducerea Primăriei cu primarul Drăgulin și viceprimarul Ivanciu, care ne controlează lucrările. Le facem de calitate pentru că municicipiul Călărași este și al nostru.