Rusia- România/ modalități de adaptare a afacerilor la noile realități economice. Invitație celor interesați…

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Rusia- România/ modalități de adaptare a afacerilor la noile realități economice. Invitație celor interesați…
Camera de Comerț și Industrie Moscova – Comisia pentru Afaceri Externe, invită companiile din România, care au interes de dezvoltare pe piața rusă, în data de 26 noiembrie, ora 13.00, la webinar ONLINE – pe platforma ZOOM, destinat IMM-urilor interesate să coopereze la nivel internațional, prin care ne propunem să identificăm oportunitățile de afaceri în mod deosebit cu comunitatea rusă, atât în ceea ce privește schimburile de afaceri, cât și logistica necesară (intermediere, transport, depozitare, modalități de plată). Participarea este gratuită.
 

Masa rotundă din cadrul acestui webinar își propune să creeze o oportunitate de dialog deschis pe tema: “RUSIA-ROMÂNIA – MODALITĂȚI DE ADAPTARE A AFACERILOR/ COOPERĂRII LA NOILE REALITĂȚI ECONOMICE” în contextul perspectivelor favorabile pentru evoluţia investiţiilor din Rusia în România, nu numai în sectorul combustibililor şi al energiei, dar şi ținând cont de prezenţa afacerilor româneşti pe piaţa rusă.

Discuția va fi moderată de dl. Suren Oganesovich Vardanyan – vice-Președinte al CCI Moscova, având că invitat special pe dl. Ambasador Valery Ivanovich Kuzmin.

 
Context: Masa rotundă este organizată în cadrul acestui WEBINAR în contextul în care evoluția relațiilor economice din ultimii ani dintre Rusia în România este pe un trend pozitiv, considerabil, respectiv volumul cifrei de afaceri inregistrat in anul 2019 din comerțul exterior ruso-român s-a ridicat la 4.615,9 milioane dolari (exporturile din Rusia au însumat 3.472,9 milioane dolari, iar importurile au însumat 1143 milioane de dolari). În același timp, soldul comerțului reciproc, pozitiv pentru Rusia, a fost de 2.329,9 milioane de dolari.
 
Având convingerea că acest webinar va fi de real interes pentru compania dvs., vă adresăm invitația de a vă înscrie până cel târziu în 24.11.2020, dupa care veti primi pe e-mail instrucțiuni de conectare la platforma online – ZOOM Meetings (link, user ID și Parola).