Roxana Pațurcă: PSD Călărași dorește pentru spitalul județean un manager responsabil, serios şi devotat

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Roxana Pațurcă: PSD Călărași dorește pentru spitalul județean un manager responsabil, serios şi devotat

Roxana  Pațurcă:  ,,Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi, cu problemele evidente cu care se confruntă, a devenit şi preocuparea noastră, chit că nu facem parte din conducerea Consiliului Judeţean. Nu putem rămâne indiferenţi. Consider că am putea rezolva măcar o parte importantă din aceste probleme, printr-o implicare comună dar şi rapidă atât a noastră, a celor de la PSD cât şi a colegilor de la PNL.


Toţi cetăţenii aşteaptă soluţii din partea noastră. Nu cred că mai e loc de orgolii într-o chestiune atât de sensibilă.
Prezenţa ministrului Sănătăţii, domnul Florian Bodog la Călăraşi este un argument clar în acest sens. Am insistat ca domnul ministru, deşi are o agendă extrem de încărcată, să fie prezent astăzi la Călăraşi pentru a lua dacă vreţi pulsul tuturor problemelor existente în acest moment în Spital. Împreună putem să identificăm nu doar problemele ci şi soluţiile pentru ca acest Spital Judeţean de Urgenţă să nu fie declasificat. Consecinţele dacă din nefericire se va ajunge acolo, ştiţi prea bine, că sunt dezastruoase.


Aşa cum am spus şi într-o conferinţă de presă şi pe noi, PSD, ne preocupă prezentul dar şi viitorul acestui Spital, pornind de la calitatea managementului. Din păcate în ultimii 3, 4 ani, s-au perindat la conducerea Spitalului, o serie de manageri care au eşuat. Se ştiu motivele aşa că nu vom zăbovi asupra lor. Cert este că în perioada imediat următoare ar trebui, după părerea mea, să se iniţieze procedura de selecţie a viitorului manager. Să fie un concurs sau o licitaţie care să se desfăşoare în condiţii de transparenţă iar cel mai bun proiect de management, prezentat de candidaţi să fie desemnat câştigător. Spitalul are nevoie de un manager responsabil, serios şi devotat şi care să beneficieze de susţinerea noastră, a tuturor.”